Grijze wandtegels

Wil je een bijzondere en persoonlijke uitstraling geven aan je interieur? Wandtegels zijn echte blikvangers die jouw muur net even anders maken. Grijze wandtegels zijn veelzijdig en in verschillende tinten verkrijgbaar. Wandtegels in een lichtgrijze kleur stralen rust uit, terwijl donkergrijs juist stoer en robuust oogt. Voor welke uitstraling je ook wilt gaan, met grijze wandtegels zit je altijd goed. Bij Ceramica Vloeren vind je verschillende tinten grijze wandtegels in betonlook, steenlook, marmerlook en houtlook. Kies voor de look die past bij jouw ruimte.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Een van de grootste voordelen van wandtegels is dat ze onderhoudsvriendelijk zijn. Je houdt de tegels gemakkelijk schoon door hier af en toe een doekje over te halen. Gebruik hiervoor lauwwarm, gekookt water met een scheutje azijn of speciale tegelreiniger. Ook milde allesreinigers zijn geschikt, zolang ze geen vet, olie of zeep bevatten. De grijze wandtegels zijn kras- en slijtvast, waardoor ze er als nieuw uit blijven zien. De tegels zijn secuur afgewerkt, waardoor ze een egale uitstraling hebben. Wandtegels zijn dus een duurzame keuze waar je jarenlang plezier van hebt.

Grijze wandtegels in authentieke looks

Bij Ceramica Vloeren koop je grijze wandtegels in verschillende looks. Voor iedere ruimte en interieurstijl hebben wij een passende tegel. Grijze wandtegels in houtlook zijn ideaal wanneer je een landelijke stijl, maar ook een koele kleur wilt. Je geeft je badkamer of keuken een luxe sfeer met grijze wandtegels in marmerlook. De keramische tegels hebben een authentieke uitstraling en zijn nauwelijks van echt marmer te onderscheiden. Houd je meer van een robuuste stijl? Grijze wandtegels in betonlook of steenlook zorgen voor een industriële stijl in je ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een rustige lichtgrijze steenlook of een krachtige donkergrijze betonlook.

Wandtegels monteren

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

Bekijk ook eens deze kleuren:
Witte wandtegels
Grijze wandtegels
Antraciete wandtegels
Beige wandtegels
Bruine wandtegels

3.500m2 showroom
in Zaandam

Keramische tegels & vloeren
Kom eens langs

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe bereken ik snijverlies?

Hoeveel jaar garantie krijg ik op de producten?

Is een keramische vloer geschikt voor huisdieren?