Grijze vloertegels

Houd je van neutrale kleuren en wil je de vloeren niet de boventoon laten voeren in jouw woning maar mooi laten blenden in de rest van de omgeving? Houd je van een wat strakker interieur? Wij bieden een ruime keuze aan vloer- en wandtegels in verschillende tinten grijs. Of je nu op zoek bent naar een mooie tegel voor de huiskamer, keuken of badkamer, het loont zeker om eens een kijkje te nemen binnen onze verscheidenheid aan grijze tegels op onze site.

Meerdere tinten grijs

Op het moment dat je de keuze hebt gemaakt om te gaan voor een grijze tegel, zul je merken dat er een grote hoeveelheid verschillende soorten grijze tegels er zijn. Belangrijk is om eerst na te gaan waar in huis je deze tegels wilt leggen, hetzij als vloertegels, of als wandtegels. We kunnen voor je variëren van heel licht grijs voor die lichte vloer in de huiskamer, tot antraciet voor de vloer bij jouw prachtige witte keuken en alles wat daartussen ligt. We nodigen je uit om eens te kijken binnen ons assortiment om te zien waar jouw voorkeur licht.

Tegelsoorten

Binnen ons assortiment betonlook vloer- en wandtegels kunt je kiezen uit de mogelijkheden lichtgrijs, grijs, donker grijs en antraciet. De grijze tegels zijn binnen dit assortiment alleen verkrijgbaar in het vierkant. De maten van de grijze tegels liggen tussen de maten 60x60 cm en 120x120 cm. De steenlookvloer- en wandtegels zijn echter ook verkrijgbaar in een rechthoekige variant. Ben je op zoek naar een mooie grote antracietkleurige vloertegel van Italiaanse kwaliteit? Dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar deze tegel. Alle andere tinten grijze tegels zijn binnen dit assortiment verkrijgbaar in vierkante varianten.

Onze prachtige klassieke collectie van keramische marmerlook vloer- en wandtegels is ook zeker een bezoek waard als je op zoek bent naar een tijdloze klassieke tegel in een mooie licht grijze tint. De formaten van deze tegels zijn net even anders dan die van de andere tegelsoorten uit ons uitgebreide assortiment. De marmer vloer- en wandtegels zijn alleen verkrijgbaar in lichte tinten. Antraciet is hier dan ook niet mogelijk.

Bij de houtlook vloer- en wandtegels hebben wij voor jou ook een mogelijkheid voor een licht grijze tegel. Deze zijn echter niet in het vierkant te verkrijgen. Alle houtlook tegels zijn rechthoekige varianten. Met deze prachtige houtlook tegel kan je de voordelen van een keramische vloer combineren met een voorliefde voor houten vloeren.

Bekijk ook andere populaire kleuren:
Beige vloertegels
Bruine vloertegels
Witte vloertegels
Antraciete vloertegels

Bekijk ons assortiment online

Keramische tegels
Bekijk assortiment

Contact informatie

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?