Grijze tegels

Grijze tegels geven je een sterke basis voor een vloer of wand waarmee je vervolgens de ruimte verder kan inrichten met iedere woonstijl. Ga je voor een grijze steen- of betonlook tegel, dan is dit bijna niet te onderscheiden van de echte variant. Tegelijkertijd profiteer je van de voordelen van keramische tegels. Ze laten namelijk geen vocht en vuil door. Zo blijven ze hun mooie grijze kleur jarenlang behouden. Doordat we direct inkopen bij een high-end fabriek in Italië maken wij de keramische grijze tegels betaalbaar voor iedereen. Hierdoor ontvang je tegels van A-merk en kwaliteit en dat voor een scherpe prijs.

Direct geleverd uit high-end Italiaanse fabrieken

Ceramica Vloeren heeft een missie om keramische tegels voor iedereen in Nederland betaalbaar te maken. Keramische tegels zijn tegenwoordig zeer populair en dat is zeker niet zonder goede redenen. Ten eerste zijn ze zeer eenvoudig in onderhoud en makkelijk schoon te maken. Ten tweede zijn ze te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. De keramische tegels geleiden de warmte namelijk zeer goed. Ten slotte hebben de tegels een hoge slijtvastheid, waardoor ze voor een lange tijd mooi en goed blijven. Bekijk nu het aanbod van wand- en vloertegels van Ceramica Vloeren. Kies uit diverse maten en kleuren.

Montage van de grijze tegels

Kies uit grijze wand- of vloertegels. Je kunt er een complete vloer of wand mee betegelen, maar je kunt ook slechts een stuk accentueren en voor een statement gaan. Ga voor een vierkant model tegel of juist een rechthoekig model. Het is maar net voor welke look je wilt gaan. De keramische tegels hebben zeer fijne voegen, waardoor je ze eenvoudig kan leggen tot een egaal geheel. De montage is aan jou, maar we adviseren graag een van onze vast tegelleggers. We werken samen met een vast montageteam die jou graag verder helpen.

Bekijk andere populaire kleuren:
Beige tegels
Bruine tegels
Witte tegels
Antraciete tegels

Bezoek de Ceramica Vloeren showroom

Twijfel je over de juiste keuze voor grijze tegels? Dan nodigen wij je graag uit in de Ceramica Vloeren showroom in Heerhugowaard. Je kunt hier over meer dan 50 vloertegels lopen om te ontdekken wat de beste keuze voor jou is. Onder het genot van een kopje koffie adviseren wij je graag. Plaats vervolgens de bestelling. Dit kun je ook via de webshop of via Whatsapp doen. De tegels worden vervolgens zo snel mogelijk bij jou thuis geleverd en zo kun je snel genieten van jouw nieuwe keramische tegels!

Montage? Vast montageteam van Ceramica Vloeren

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam. Ze hebben veel ervaring met grote formaten.

3.500m2 showroom
in Zaandam

Keramische tegels & vloeren
Kom eens langs

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Hoe bereken ik snijverlies?

Hoeveel jaar garantie krijg ik op de producten?