Eiken Wandtegels

Houten vloeren zijn al jarenlang ontzettend gewild, maar wist je dat houten wanden ook populair zijn? Een houten wand zorgt voor gezelligheid en sfeer in de ruimte. Echte houten wanden hebben een aantal nadelen. Zo kan het hout krimpen of uitzetten bij temperatuurschommelingen, kan de wand slecht tegen vocht en is er regelmatig onderhoud nodig. Ceramica Vloeren heeft een perfecte oplossing voor dit probleem: eiken wandtegels. Met eiken wandtegels breng je wel de gezellige sfeer in huis, maar heb je geen last van de nadelen. Je kunt kiezen uit verschillende tinten en formaten eiken wandtegels.

Realistische houtlook

Wij verkopen wandtegels in verschillende stijlen. We hebben tegels in beton-, steen-, marmer- en houtlook. Al onze tegels hebben een uiterst realistische uitstraling, dus ook onze eiken wandtegels. Je kunt deze tegels nauwelijks van echt eikenhout onderscheiden. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Je kiest bijvoorbeeld voor 15 x 60 centimeter of 30 x 120 centimeter. Er zijn twee tinten beschikbaar: licht eiken en donker eiken. Een lichte kleur past bijvoorbeeld goed bij een Scandinavisch of landelijk interieur en een donkere tint staat mooi in een modern of industrieel interieur.

Voegen tussen eiken wandtegels

Om ervoor te zorgen dat de tegels nóg meer op echt hout lijken, kun je het beste kiezen voor voegen in exact dezelfde kleur. Dit zorgt voor een natuurlijke overgang tussen de tegels en maakt dat ze nog meer lijken op een echte houten wand. Zowel bij grote als kleine tegels werkt het goed om voegen in dezelfde kleur te kiezen. Onze tegels zijn mooi afgewerkt, waardoor ze goed op elkaar aansluiten en de voegen nauwelijks zichtbaar hoeven te zijn.

Keramische wandtegels onderhouden

Het grootste voordeel van keramische eiken wandtegels ten opzichte van echt hout is dat ze makkelijk te onderhouden zijn. Af en toe maak je de tegels schoon met lauwwarm water met een scheutje azijn. Verder hebben de tegels geen onderhoud nodig. Onze keramische tegels nemen geen vocht op en zijn krasvrij. Ook kunnen ze goed tegen temperatuurverschillen en gaan ze hier niet van krimpen of uitzetten. Vergeleken met een echte houten wand zijn keramische tegels dus veel makkelijk te onderhouden. Dit betekent dat je jarenlang van je eiken wandtegels kunt genieten.

Mooi in iedere ruimte

Omdat echt hout niet tegen vocht kan, zou je dit niet zo snel in de badkamer of keuken plaatsen. Vind je keramisch parket wel mooi in deze ruimtes? Kies dan voor eiken wandtegels van keramiek. Deze tegels zijn vochtbestendig en kunnen dus prima in badkamers, toiletten en keukens worden gebruikt. De tegels krimpen niet en zetten ook niet uit. Daarnaast nemen ze geen vocht op en heb je dus geen kans op rottend hout. De tegels zijn perfect om de gezellige houtlook te creëren zonder last te hebben van de nadelen van echt hout.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

De tegels van Ceramica Vloeren uit Zaandam hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We kunnen onze prijzen laag houden door de tegels direct vanuit de high-end fabriek in Italië in te kopen. In deze fabriek worden de tegels professioneel geproduceerd in hoge kwaliteit. De tegels zijn sterk, wat betekent dat je er jarenlang plezier van kunt hebben. Omdat de tegels weinig onderhoud nodig hebben en niet snel beschadigd raken, zijn ze een duurzame keuze.

3.500m2 showroom
in Zaandam

Keramische tegels & vloeren
Kom eens langs

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe bereken ik snijverlies?

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Is een keramische vloer geschikt voor huisdieren?