Keramische eiken tegels

Een vloer van hout is sfeervol en veel mensen houden van een gezellige eikenhouten vloer. Hoewel houten vloeren sfeervol zijn, hebben ze ook een aantal nadelen. Ze zijn namelijk niet bepaald onderhoudsvriendelijk. Een houten vloer kan niet tegen vocht, zet uit en krimpt bij temperatuurverschillen en is lastig schoon te houden. Door voor keramische eiken tegels te kiezen, heb je de gezelligheid van hout in huis zonder last te hebben van de nadelen. De eiken tegels zijn niet van echt te onderscheiden. Er zijn diverse tinten en formaten beschikbaar in ons assortiment.

Eiken houtlook

Bij Ceramica Vloeren vind je keramische tegels in vier verschillende looks: de steen-, beton-, marmer- en houtlook. Binnen de houtlook zijn er diverse variaties, waaronder eikenhout. Je kunt keramische eiken tegels in de tinten licht en donker krijgen. We verkopen deze tegels in diverse rechthoekige formaten. Waar onze andere tegels ook in vierkante formaten verkrijgbaar zijn, zijn de houtlook tegels altijd rechthoekig. De keramische eiken tegels kunnen in stroken gelegd worden, maar je kunt ook een visgraatpatroon creëren. Hiervoor kun je bijvoorbeeld tegels in het formaat 15 x 60 centimeter gebruiken.

High-end fabriek in Italië

Onze keramische eiken tegels worden gefabriceerd in Italië. Wij kopen de tegels direct in vanuit de high-end fabriek. Op deze manier kunnen we personeelskosten besparen en de keramische tegels voor een scherpe prijs aanbieden. Al onze tegels zijn van hoge kwaliteit. De duurzame en sterke tegels gaan jarenlang mee en zijn zowel vochtbestendig als krasvrij. Dit maakt de tegels ook geschikt voor ruimtes waarin je meer last van vocht hebt, zoals de badkamer of keuken. Een echte houten vloer is hier niet verstandig, maar onze keramische eiken tegels zijn perfect voor deze ruimtes.

Realistische houtlook

Wanneer je van de gezellige uitstraling van een eikenhouten vloer houdt, maar liever niet te veel onderhoud wilt, zijn keramische tegels een goede keuze. Onze tegels hebben een realistische eikenhoutlook en zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. De tegels kunnen goed tegen temperatuurschommelingen en gaan hier niet van uitzetten of krimpen. Ook hebben de tegels nauwelijks onderhoud nodig, wat bij een echte eikenhouten vloer anders is. De eiken tegels zijn perfect voor iedere ruimte in huis, ook voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Weinig onderhoud nodig

Keramische tegels hebben weinig onderhoud nodig. Het enige wat je regelmatig moet doen, is de vloer dweilen om deze schoon te houden. Dit doe je met gekookt, lauwwarm water met een scheutje azijn erin. Verder hebben de keramische tegels geen onderhoud nodig, zoals schuurbeurten of speciale schoonmaakproducten. De tegels zijn krasvrij en vochtbestendig, waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben.

Geschikt voor diverse woonstijlen

Een eikenhouten vloer is veelzijdig en past bij allerlei woonstijlen. Een donkere variant gaat bijvoorbeeld goed samen met een industrieel interieur, terwijl een lichtere kleur goed staat bij een Scandinavisch interieur. Ook in een modern of landelijk interieur worden natuurlijke materialen gebruikt, zoals hout. Onze keramische eiken tegels passen dus goed in diverse woonstijlen en brengen sfeer in huis. Bezoek ook eens onze showroom in Zaandam als je de tegels in het echt wilt zien.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe bereken ik snijverlies?

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Hoeveel jaar garantie krijg ik op de producten?