Bruine vloertegels

Je kunt bij Ceramica Vloeren terecht voor prachtige, bruine vloertegels. Bruin is een neutrale kleur die verschillende uitstralingen kan hebben. Zo kan een warme toon voor gezelligheid zorgen, terwijl een koelere bruintoon juist rust in huis brengt. Onze bruine vloertegels zijn verkrijgbaar in verschillende looks en passen daardoor goed bij verschillende woonstijlen. De keramische tegels zijn vochtbestendig en blijven krasvrij. Je hebt jarenlang plezier van deze onderhoudsvrije tegels. Ook in combinatie met vloerverwarming zijn keramische tegels een goede keuze.

In diverse afmetingen verkrijgbaar

Keramische vloertegels zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen. Twee van onze populairste formaten zijn 60 x 60 centimeter en 90 x 90 centimeter. Door voor grotere tegels te kiezen, kun je een ruimte groter laten lijken. We verkopen bijvoorbeeld ook bruine vloertegels van 120 x 120 centimeter. Let er wel op dat het formaat van de tegel en de ruimte in verhouding zijn. Relatief grote tegels doen de ruimte groter ogen, maar een kleine ruimte met gigantische tegels is niet aan te raden. In ons assortiment vind je niet alleen vierkante vloertegels, maar ook langwerpige modellen.

Beton-, steen- of houtlook

Onze bruine vloertegels zijn verkrijgbaar in verschillende looks. Je kunt kiezen voor bruine vloertegels in beton-, steen- of houtlook. De keramische tegels met houtlook zien er uit als echt hout, maar hebben niet de nadelen van een houten vloer. Zo zijn keramische tegels waterbestendig, niet temperatuurgevoelig en beschadigen ze minder snel. De beton- en steenlook passen bij verschillende interieurstijlen, zoals bijvoorbeeld de industriële woonstijl. Dit komt door de robuuste en stoere uitstraling van de tegels.

Bekijk onze andere populaire kleuren:
Grijze tegels
Witte tegels
Antraciete tegels
Beige tegels
Bruine tegels

Ideaal voor vloerverwarming

De afgelopen jaren is vloerverwarming steeds populairder geworden. Het is prettig tijdens de koudere maanden van het jaar, zeker in de woonkamer en badkamer. Niet iedere vloer is geschikt voor vloerverwarming en het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het kiezen van een vloer. Keramische tegels gaan fantastisch samen met vloerverwarming. De tegels geleiden de warmte en houden deze vast. Dit zorgt ervoor dat de vloer egaal verwarmd wordt en nog een tijd warm blijft nadat de verwarming uitgezet is.

Voegen tussen de bruine vloertegels

De keramische tegels van Ceramica Vloeren zijn mooi afgewerkt. Bij extra grote tegels zijn de voegen al nauwelijks zichtbaar. Wil je ze liever nog iets minder zichtbaar maken? Dan kun je het beste kiezen voor voegen in dezelfde kleur als de tegels. Dit werkt goed bij zowel grote als kleine tegels. Alle keramische vloertegels worden in een high-end fabriek in Italië geproduceerd. De tegels zijn van hoge kwaliteit en we kunnen de prijs laag houden door direct vanuit de fabriek in te kopen. De kwaliteit van de tegels wordt zorgvuldig gecontroleerd, waardoor je er jarenlang plezier van hebt.

Weinig onderhoud nodig

Keramische tegels hebben weinig onderhoud nodig. In principe hoef je ze alleen te dweilen met lauwwarm water met een scheutje azijn. Wanneer je dit regelmatig doet, is er geen enkel ander onderhoud noodzakelijk. De tegels zijn vochtbestendig en krasvrij. Met keramische tegels kun je eenvoudig de illusie van een houten of betonnen vloer creëren zonder last te hebben van het onderhoud dat deze vloeren normaalgesproken nodig hebben.

3.500m2 showroom
in Zaandam

Keramische tegels & vloeren
Kom eens langs

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe bereken ik snijverlies?

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hoeveel jaar garantie krijg ik op de producten?