Bruine tegels

Ben je op zoek naar een vloer- of wandtegel die niet te licht van kleur is? Wil je wat meer warmte in jouw huis en hou je van aardetinten? Dan kunnen we je aanraden om eens een kijkje te nemen binnen ons assortiment van bruine tegels. Deze bruine tegels hoeven niet heel donker van kleur te zijn. We bieden in ons assortiment ook een aantal tegelsoorten aan die net een fractie donkerder zijn dan onze collectie beige tegels. Bruin heeft ontzettend veel mogelijkheden en is toepasbaar in bijna ieder soort interieur.

Er zijn geen keramische tegels gevonden met deze zoekopdracht

Beoordelingen

Onze gewaardeerde klanten, nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen in ons

4.8

Houd je van hout?

Op het moment dat er gesproken wordt over de kleur bruin, is er al snel een gedachte aan houtlook vloeren die de revue zal passeren. Dus houd je van hout, maar wil je een vloer die wat meer kan hebben dan de gemiddelde houten vloer of laminaatvloer? Dan is het een aanrader om eens te kijken binnen de mogelijkheden die wij bieden voor een houtlook keramische vloer! Zoals de naam houtlook al doet vermoeden, bieden wij binnen dit assortiment een ruime keuze aan verschillende soorten bruine tegels.

Mogelijkheden bruine tegels houtlook

Alle houtlook tegels worden alleen geleverd in rechthoekige vorm, er zijn dus geen vierkante houtlooktegels verkrijgbaar. De maten variëren van 15x60 cm tot 26,5x180 cm en vele mogelijkheden daarbinnen. Qua kleurschakeringen kan je binnen dit assortiment kiezen voor een licht eiken look waarmee je de kamer mooi kan oplichten. Er zijn echt ook licht bruine tegels verkrijgbaar als dit niet nodig is. Hou je van een koloniale stijl, dan hebben we ook nog mogelijkheden voor een donker eiken keramische vloertegel.

Verdere assortiment

Uiteraard hoeft de keuze voor een bruine tegel niet te betekenen dat je automatisch uitkomt op een houtlook vloer. Ook binnen de betonlook en de steenlook vloer- en wandtegels hebben we uitgebreide mogelijkheden voor jou. Bij de betonlook bieden we een ruime selectie aan van licht bruine tegels welke in diverse vierkante maten te verkrijgen zijn. Bij de steenlook vind je behalve de licht bruine varianten ook een bruine variant die net even een tint donkerder is.

Bekijk onze populaire formaten:
Tegels 60x60
Tegels 80x80
Tegels 90x90
Tegels 100x100

Binnen onze klassieke marmerlook vloer- en wandtegels hebben wij in de afmeting 120x120 cm een prachtige donkerbruine tegel in ons assortiment zitten. Ben je op zoek naar een chique tegel? Dan is deze bruine tegel een absolute aanrader. Hij is ook mooi te combineren met de lichtbruine marmerlook tegel uit ons assortiment. Deze is ook verkrijgbaar in de afmeting 120x120 cm.

Veelgestelde vragen

Zit uw vraag hier niet tussen, u kunt vrijblijvend iedere dag met ons contact opnemen

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Is een keramische vloer geschikt voor huisdieren?

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?

Contact en adresgegevens van Ceramica Vloeren

Iedere dag kunt u contact met ons opnemen voor vrijblijvend informatie, advies en uw begroting