Bruine tegels

Ben je op zoek naar een vloer- of wandtegel die niet te licht van kleur is? Wil je wat meer warmte in jouw huis en hou je van aardetinten? Dan kunnen we je aanraden om eens een kijkje te nemen binnen ons assortiment van bruine tegels. Deze bruine tegels hoeven niet heel donker van kleur te zijn. We bieden in ons assortiment ook een aantal tegelsoorten aan die net een fractie donkerder zijn dan onze collectie beige tegels. Bruin heeft ontzettend veel mogelijkheden en is toepasbaar in bijna ieder soort interieur.

Houd je van hout?

Op het moment dat er gesproken wordt over de kleur bruin, is er al snel een gedachte aan houtlook vloeren die de revue zal passeren. Dus houd je van hout, maar wil je een vloer die wat meer kan hebben dan de gemiddelde houten vloer of laminaatvloer? Dan is het een aanrader om eens te kijken binnen de mogelijkheden die wij bieden voor een houtlook keramische vloer! Zoals de naam houtlook al doet vermoeden, bieden wij binnen dit assortiment een ruime keuze aan verschillende soorten bruine tegels.

Mogelijkheden bruine tegels houtlook

Alle houtlook tegels worden alleen geleverd in rechthoekige vorm, er zijn dus geen vierkante houtlooktegels verkrijgbaar. De maten variëren van 15x60 cm tot 26,5x180 cm en vele mogelijkheden daarbinnen. Qua kleurschakeringen kan je binnen dit assortiment kiezen voor een licht eiken look waarmee je de kamer mooi kan oplichten. Er zijn echt ook licht bruine tegels verkrijgbaar als dit niet nodig is. Hou je van een koloniale stijl, dan hebben we ook nog mogelijkheden voor een donker eiken keramische vloertegel.

Verdere assortiment

Uiteraard hoeft de keuze voor een bruine tegel niet te betekenen dat je automatisch uitkomt op een houtlook vloer. Ook binnen de betonlook en de steenlook vloer- en wandtegels hebben we uitgebreide mogelijkheden voor jou. Bij de betonlook bieden we een ruime selectie aan van licht bruine tegels welke in diverse vierkante maten te verkrijgen zijn. Bij de steenlook vind je behalve de licht bruine varianten ook een bruine variant die net even een tint donkerder is.

Bekijk onze andere populaire kleuren:
Grijze tegels
Witte tegels
Antraciete tegels
Beige tegels
Bruine tegels

Binnen onze klassieke marmerlook vloer- en wandtegels hebben wij in de afmeting 120x120 cm een prachtige donkerbruine tegel in ons assortiment zitten. Ben je op zoek naar een chique tegel? Dan is deze bruine tegel een absolute aanrader. Hij is ook mooi te combineren met de lichtbruine marmerlook tegel uit ons assortiment. Deze is ook verkrijgbaar in de afmeting 120x120 cm.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hoeveel jaar garantie krijg ik op de producten?

Is een keramische vloer onderhoudsvriendelijk?