Bruine plavuizen

Wil je een interieur met een persoonlijke en bijzondere uitstraling? Met keramische vloertegels in verschillende looks maak je een echte blikvanger van je vloer. Bruine plavuizen creëren een warme en gezellige sfeer in de ruimte. Bij Ceramica Vloeren vind je bruine plavuizen in verschillende stijlen. Je kunt kiezen uit een steen-, beton-, hout- en marmerlook. Iedere look heeft een unieke uitstraling en brengt een warme sfeer in de kamer. Onze keramische tegels zijn ook geschikt voor vloerverwarming. Ze geleiden de warmte snel en egaal, waardoor de vloer heerlijk warm is. De plavuizen houden de warmte goed vast, waardoor je energie kunt besparen.

Bruine plavuizen in verschillende looks

Een vloer van bruine plavuizen zorgt voor een fijne en gezellige sfeer in de ruimte. De warme bruine kleur is makkelijk te combineren en is een goede basis voor een knusse ruimte. Voor een landelijk interieur kies je voor bruine plavuizen in houtlook. Deze vloertegels zijn beschikbaar in langwerpige formaten die lijken op echte houten planken. Bruine plavuizen in marmerlook zijn een combinatie van de luxe uitstraling van marmer en het knusse gevoel van de warme kleur bruin. Is een industriële stijl meer jouw ding? Wij hebben ook bruine plavuizen in betonlook en steenlook in ons assortiment.

Bekijk onze andere populaire kleuren:
Grijze tegels
Witte tegels
Antraciete tegels
Beige tegels
Bruine tegels

Onderhoudsvriendelijke vloertegels

Vloertegels zijn enorm onderhoudsvriendelijk en vereisen weinig werk. Schoonmaken doe je in een mum van tijd met lauwwarm, gekookt water met een scheutje azijn of speciale tegelreiniger. Je kunt ook een milde allesreiniger gebruiken, zolang deze geen olie, vet of zeep bevat. De bruine plavuizen gaan lange tijd mee, wat het een duurzame keuze maakt. Ze zijn kras- en slijtvast, waardoor ze er ook na lange tijd nog als nieuw uitzien. Bruine plavuizen stralen warmte uit en kunnen zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden.

Bruine plavuizen: voordelig en hoogwaardig

Al onze vloertegels worden geproduceerd in Italië, in een high-end fabriek. Wij leveren rechtstreeks vanuit te fabriek en besparen op personeelskosten, waardoor de bruine plavuizen voordelig zijn. De vloertegels worden van hoogwaardig keramiek gemaakt waar je jarenlang plezier van hebt. Ook blijven de kosten laag, omdat wij je vragen de montage zelf te verzorgen. Wanneer je hier hulp bij nodig hebt, bevelen we je graag een van de deskundige tegelzetters uit ons netwerk aan. Wil je de bruine plavuizen in het echt komen bekijken? In onze showroom kun je de verschillende looks zien en helpen wij je graag bij het maken van een keuze.

Montage voor bruine plavuizen

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Zijn keramische tegels te combineren met vloerverwarming?

Hoeveel snijverlies moet er berekend worden?

Wat betekent gekalibreerd?