Betonlook tegels 80x80

Betonlooktegels van 80x80 hebben de robuuste uitstraling van echt beton. Ze vormen dan ook een perfecte basis voor een industrieel en modern interieur. Tegels in betonlook worden steeds populairder. Bij Ceramica Vloeren vind je dan ook betonlook tegels in veel verschillende formaten. Zo vind je altijd de tegel die helemaal bij je past. Betonlook tegels van 80x80 kunnen zowel op de vloer als op de wand worden gebruikt. Je kunt ze met veel verschillende materialen combineren. Vooral de combinatie met hout is erg mooi en zorgt voor een krachtig effect. Naast betonlook tegels hebben we ook steenlook, houtlook en marmerlooktegels.

Betonlook tegels voor de scherpste prijs

Voor onze betonlook tegels van 80x80 betaal je nooit de hoofdprijs. Dat komt omdat wij onze tegels rechtstreeks leveren vanuit de fabriek in Italië. Daar worden ze gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. De tegels zijn perfect afgewerkt en hebben een uniek design. Het mooie van betonlook tegels is dat je er een strak en egaal geheel van kunt maken. Betonlooktegels met een groot formaat zijn vrijwel naadloos te leggen. Bij kleinere tegels is de voeg wat meer zichtbaar, maar als je voor een voeg in dezelfde kleur als de tegel kiest, valt die nauwelijks op.

Onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te houden

Betonlooktegels van 80x80 zijn stevig en gaan jarenlang mee. Dankzij de beschermende toplaag zijn de tegels krasvast en bestand tegen vocht en vlekken. Ook de kleur van de betontegels blijft mooi. Keramische tegels in betonlook zijn gemakkelijk schoon te houden. Dat doe je het beste met lauw, gekookt water met een scheutje azijn erin. Geniet van de uitstraling van echt beton met het gemak van keramische tegels. Waar echt beton nog weleens scheuren kan vertonen, heb je daar bij keramische tegels geen last van.

Tegels in betonlook voor ieder interieur

Tegels in betonlook zijn geïnspireerd op de vloeren van de populaire lofts in New York. De industriële stijl is inmiddels wereldwijd bekend en wordt door steeds meer mensen gekozen. Betonlook tegels passen met hun stoere uitstraling eigenlijk in ieder interieur. Ze zijn prachtig te combineren met houten meubels, maar ook in een strak en modern interieur doen ze het goed. Het voordeel van tegels in betonlook is dat ze prima samengaan met vloerverwarming. De tegels verspreiden de warmte egaal over de hele vloer en houden deze lang vast.

Bekijk onze populaire formaten:
Tegels 60x60
Tegels 80x80
Tegels 90x90
Tegels 100x100

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe bereken ik snijverlies?

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?