Betonlook tegels 60x60

Betonlook tegels van 60 x 60 centimeter zijn een mooie basis voor je interieur. De tegels hebben een stoere en robuuste uitstraling en zien er exact hetzelfde uit als echt beton. De tegels zien er goed uit in een industrieel interieur, waarin beton een populair materiaal is. De tegels hebben een neutrale uitstraling, waardoor ze met allerlei woonstijlen te combineren zijn. De betonlook tegels van 60 x 60 centimeter zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze zijn onder andere geschikt voor badkamers, keukens en woonkamers.

Hoogwaardige tegels uit Italië

Alle tegels die door Ceramica Vloeren verkocht worden, zijn gemaakt in een high-end fabriek in Italië. We kopen de keramische tegels direct vanuit de fabriek in en hebben daardoor lagere kosten. Dit zie je terug in de scherpe prijs die we voor de tegels vragen. Iedere tegels is gemaakt van hoogwaardige materialen en is duurzaam. Je hebt jarenlang plezier van deze sterke tegels. De tegels krijgen geen krassen, laten geen vocht door en vervormen niet door temperatuurverschillen. De betonlook tegels kunnen zowel voor vloeren als muren gebruikt worden.

Industriële woonstijl

Industrieel wonen betekent dat er elementen uit fabrieksgebouwen in je huis te zien zijn. Deze woonstijl heeft een stoere en robuuste uitstraling. Je ziet dit terug in de materialen die gebruikt worden, zoals beton, staal en donker hout. Grijs, wit en zwart zijn de meest voorkomende kleuren en worden vaak gecombineerd met een accentkleur. Betonnen vloer- of wandtegels passen goed bij deze woonstijl, omdat ze ook een robuuste uitstraling hebben. De vloertegels met betonlook zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. En donkere kleur zorgt voor de fabrieksuitstraling, terwijl een lichtere kleur de ruimte juist iets groter doet ogen.

Niet van echt beton te onderscheiden

De keramische tegels zijn perfect afgewerkt en hebben een natuurlijke uitstraling. Je ziet dan ook geen verschil tussen onze keramische tegels in betonlook en een vloer van echt beton. Je kunt dit effect versterken door de voegen in dezelfde kleur te hebben als de tegels. Deze vloeiende overgang zorgt ervoor dat de vloer of wand nog meer op beton lijkt. Zowel grote als kleine tegels zien er met behulp van de juiste kleur voegen uit als beton. Afgezien van het 60 x 60 centimeter formaat, zijn de betonlook tegels ook beschikbaar in andere formaten.

Vloerverwarming is geen probleem

Een groot voordeel van keramische tegels is dat ze goed samengaan met vloerverwarming. De hoge kwaliteit van de tegels zorgt voor een goede verspreiding van de warmte. Zo blijft je vloer egaal op temperatuur. Daarnaast houden de keramische tegels de warmte goed vast, zodat de verwarming minder vaak aan hoeft. Mocht je dus vloerverwarming overwegen of al hebben, zijn keramische tegels in betonlook een uitstekende keuze.

Onderhoudsvriendelijke betonlook tegels 60x60

Wanneer je een nieuwe vloer kiest, wil je het liefste dat er weinig onderhoud nodig is. Bij keramische tegels is dit zeker het geval. De tegels zijn eenvoudig en snel schoon te maken met lauwwarm water met een scheutje azijn. Je hoeft de vloer alleen regelmatig te dweilen en verder heb je geen onderhoud. De tegels zijn vochtbestendig, wat ze ook geschikt maakt voor in de badkamer of keuken. Je hebt jarenlang plezier van de keramische tegels in betonlook, omdat ze krasvrij blijven.

Bekijk de populaire formaten:
Vloertegels 60x60
Vloertegels 80x80
Vloertegels 90x90
Vloertegels 100x100
Vloertegels 120x120

Bekijk ons assortiment online

Keramische tegels
Bekijk assortiment

Contact informatie

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hoeveel jaar garantie krijg ik op de producten?

Is een keramische vloer geschikt voor huisdieren?