Betonlook tegels 120x120

Met betonlook tegels 120x120 leg je een stoere en solide basis voor je interieur. Betonlook tegels zijn niet van echt beton te onderscheiden. Je vloer of wand met betonlook tegels ziet er dus uit als een echte betonnen vloer of wand. De betonlook is geïnspireerd door de populaire lofts in New York. Die hebben meestal een betonnen vloer en ze zijn industrieel ingericht. Betonlook tegels zijn heel mooi te combineren met hout. Dat geeft een krachtig effect. Bij Ceramica Vloeren hebben we een breed assortiment betonlook tegels. Daarnaast kun je ook kiezen voor tegels in steenlook, houtlook en marmerlook.

Betonlook tegels van de hoogste kwaliteit

Onze keramische betonlook tegels van 120x120 komen uit high-end fabrieken in Italië. Ze worden gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Toch betaal je niet de hoofdprijs voor onze tegels. Dat komt omdat we rechtstreeks vanuit de fabriek leveren en besparen op personeelskosten. Onze tegels hebben dus een prima prijs-kwaliteitverhouding. De betonlooktegels hebben de uitstraling van echt beton, maar de voordelen van keramische tegels. Zo kan beton nog weleens gaan scheuren, maar daar heb je bij keramische tegels geen last van. En waar beton ruw kan aanvoelen, zijn keramische tegels glad en comfortabel.

Voordelen van tegels in betonlook

Betonlook tegels zijn er in veel verschillende formaten. Voor een egaal effect kies je grote tegels, zoals betonlook tegels van 120x120. Daar is bijna geen voeg voor nodig, zodat je vloer of wand rust en eenheid uitstraalt. Als je een voeg in dezelfde kleur als de tegel neemt, valt deze niet op en wordt het effect van echt beton versterkt. Betonlook tegels zijn kras- en slijtvast. Ze gaan jarenlang mee en verkleuren niet. Verder zijn ze onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te maken met lauw, gekookt water met een scheutje azijn erin. De meeste van onze betonlooktegels zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.

Betonlook wandtegels en vloertegels

Betonlooktegels zijn zowel op de muur als op de vloer te gebruiken. Vloertegels hebben daarbij het voordeel dat je ze goed kunt combineren met vloerverwarming. Keramische tegels verdelen de warmte goed over de hele vloer. Bovendien houden ze de warmte lang vast, zodat je bespaart op je energierekening. De montage van de tegels regel je zelf. Daarvoor adviseren we je graag een tegelzetter uit ons vaste montageteam. Wil jij onze betontegels komen bekijken? Dan ben je van harte welkom in de showroom. We geven je graag persoonlijk advies.

Grote 120x120 tegels monteren? Vast montageteam van Ceramica

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? En kies je voor grote 120x120 tegels? Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam. Ze hebben veel ervaring met grote formaten.

Bekijk ons assortiment online

Keramische tegels
Bekijk assortiment

Contact informatie

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?