Betonlook tegels 100x100

Betonlook tegels van 100x100 zijn erg populair. Dat is ook niet zo vreemd, want met tegels van dit formaat creëer je een vloer of wand die niet van echt beton te onderscheiden is. Bij Ceramica Vloeren vind je betonlook tegels in veel verschillende formaten. Zo is er altijd een tegel te vinden die aansluit bij jouw interieur wensen. Betonlook tegels 100x100 zijn geïnspireerd op de loft woonstijl uit New York. Die is stoer en industrieel, waardoor betonlook tegels er prima in passen. De betonlook is goed te combineren met andere materialen. Hierdoor kunnen betonlook tegels eigenlijk binnen iedere woonstijl worden gebruikt. Naast tegels in betonlook hebben wij ook steenlook, houtlook en marmerlook tegels in ons assortiment.

Betonlook tegels van 100x100 op de wand of op de vloer

Betonlook tegels kunnen zowel op de muur als op de vloer worden gebruikt. Ze zorgen voor een egaal en rustig geheel. Vooral de extra grote tegels hebben nauwelijks een voeg nodig. En als je kiest voor een voeg in dezelfde kleur als de tegel, valt deze niet op. Zo lijkt je vloer of muur van echt beton te zijn. Tegelijk profiteer je van het gemak van keramische tegels. Die zijn krasvast en laten geen vocht of vuil door. Zo blijft hun kleur behouden en blijven ze jarenlang mooi. Betonlook tegels zijn onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te houden.

Tegels in betonlook en vloerverwarming

Betonlooktegels worden veel gebruikt op vloer. Ze zijn superstevig en in de meeste gevallen zowel binnen als buiten te gebruiken. Een groot voordeel van keramische tegels is dat ze erg geschikt zijn om te combineren met vloerverwarming. Ze geleiden de warmte goed, zodat je vloer egaal warm wordt en comfortabel aanvoelt. Bovendien houden keramische tegels de warmte lang vast. Bij Ceramica Vloeren geven we je graag persoonlijk advies. Daarom ben je van harte welkom in de showroom om al onze tegels van dichtbij te komen bekijken.

Betaalbare kwaliteit

Onze tegels in betonlook zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Ze worden gemaakt in high-end fabrieken in Italië en van daaruit rechtstreeks geleverd. Wij besparen op onze personeelskosten en kunnen de prijzen van onze keramische tegels daarom heel scherp houden. Je betaalt dus nooit de hoofdprijs voor je betonlook tegels van 100x100. De montage van de betonlook tegels regel je zelf. Natuurlijk helpen we je daar graag bij. We werken samen met een vast montageteam. Daarom kunnen we je altijd een goede tegelzetter adviseren om jouw wand- of vloertegels in betonlook te monteren.

Grote 100x100 tegels monteren? Laat het aan ons over

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? En kies je voor grote 100x100 tegels? Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam. Ze hebben veel ervaring met grote formaten.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Is een keramische vloer geschikt voor huisdieren?

Hoe bereken ik snijverlies?