Betonlook tegels

U heeft bij ons altijd de scherpste prijs! https://www.ceramicavloeren.nl/producten

Betonlook tegels zijn veelzijdig en een perfecte basis voor je interieur. De betonlook zorgt ervoor dat de keramische tegels er stoer en robuust uitzien. De betonlook tegels van Ceramica Vloeren zijn niet van echt beton te onderscheiden. Voornamelijk in een industrieel interieur passen deze tegels goed, maar door hun neutrale uitstraling zijn ze ook met andere woonstijlen te combineren. De tegels zijn verkrijgbaar in allerlei formaten en diverse kleuren. Ze staan goed in onder andere badkamers, keukens en woonkamers.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Al onze betonlook tegels hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De keramische tegels worden in een high-end fabriek in Italië geproduceerd. Wij kopen de tegels rechtstreek uit de fabriek in, waardoor we weinig personeelskosten hebben. Dit zorgt ervoor dat we scherpe prijzen voor al onze betonlook tegels hebben. De keramische tegels zijn sterk en duurzaam, waardoor je er jarenlang plezier van hebt. De betonlook tegels zijn geschikt voor zowel muren als vloeren.

Industriële inrichting

De industriële woonstijl is populair en doet denken aan fabrieksgebouwen. Deze interieurstijl maakt gebruik van robuuste en stoere elementen. Hierbij kun je denken aan zichtbare pijpen, betonnen elementen of niet afgewerkte muren. Er worden voornamelijk neutrale kleuren gebruikt in combinatie met een aantal accessoires in een accentkleur. Betonlook tegels passen hier perfect bij met hun robuuste uitstraling. Je kunt bijvoorbeeld voor betonlook tegels in antraciet kiezen, om de donkere fabriekssfeer te creëren. Door voor een lichtere kleur keramische tegels in betonlook te kiezen, oogt je ruimte juist groter.

Realistische betonlook

De perfecte afwerking en natuurlijke uitstraling van de betonlook tegels zorgen ervoor dat ze niet van echt te onderscheiden zijn. Door voor een groot formaat tegels te kiezen, lijken deze nog meer op een echte betonnen vloer. Voor zowel kleinere als grote tegels kun je het effect versterken met voegen in exact dezelfde kleur als de tegels. Je kunt bijvoorbeeld voor betonlook tegels in antraciet, grijs of beige kiezen. Waar je ook voor kiest, zorg ervoor dat de voegen dezelfde kleur hebben voor het mooiste resultaat.

Vloerverwarming is geen probleem

Vloerverwarming is populair en zeker in de winter fijn om te hebben. Ook op koude dagen kun je op sokken of blote voeten in de woonkamer of badkamer rondlopen. Keramische tegels met betonlook gaan goed samen met vloerverwarming. De tegels geleiden de warmte goed, waardoor de vloer egaal verwarmd wordt. Omdat de warmte wordt vastgehouden door de tegels, hoeft de verwarming minder vaak aan en blijven de tegels langer warm. Voor een vloer met vloerverwarming kun je dus zonder problemen voor keramische tegels kiezen.

Bekijk de populaire formaten:
Vloertegels 60x60
Vloertegels 80x80
Vloertegels 90x90
Vloertegels 100x100
Vloertegels 120x120

Keramische tegels zijn onderhoudsvriendelijk

Hoe minder onderhoud er nodig is in huis, hoe beter. Door voor keramische tegels in betonlook te kiezen, zorg je ook voor minder onderhoud in huis. De tegels hoeven alleen regelmatig gedweild te worden en vergen verder geen onderhoud. Voor het dweilen kun je het beste lauwwarm, gekookt water met een scheutje azijn gebruiken. De tegels zijn krasvrij, kunnen tegen vocht en gaan dus jarenlang mee. Dit zorgt ervoor dat de betonlook tegels ook geschikt voor badkamers en keukens zijn, waar je meer kans op vochtproblemen of krassen hebt.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe bereken ik snijverlies?

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Is een keramische vloer onderhoudsvriendelijk?