Beige wandtegels

Door voor beige wandtegels te kiezen, creëer je een rustige atmosfeer zonder dat een ruimte saai oogt. Wil je de muren in je badkamer betegelen, makkelijk schoon te maken wandtegels in de keuken of een deel van je woonkamermuren een unieke uitstraling geven? Bij Ceramica Vloeren vind je beige wandtegels in verschillende looks: de betonlook, steenlook en marmerlook. Kies de look die het beste past bij jouw ruimte voor een rustige sfeer. Onze keramische wandtegels zijn sterk en onderhoudsvriendelijk. Ze gaan lang mee en je hebt er jarenlang plezier van.

Beige wandtegels in verschillende looks

Beige wandtegels geven je ruimte een rustige uitstraling. Bij Ceramica Vloeren vind je beige wandtegels in verschillende looks, waarvan er altijd eentje bij je ruimte past. Wandtegels met marmerlook maken dat je ruimte luxe oogt. Beige wandtegels in marmerlook zijn prachtig in de badkamer en kunnen een simpele gang omtoveren tot een ware ontvangsthal. Is de industriële stijl meer jouw ding? Dan zijn onze beige wandtegels in betonlook of steenlook echt iets voor jou. De betonlook past goed bij een industrieel interieur en de beige kleur zorgt ervoor dat je ruimte niet te donker wordt. Geef jouw woonkamer of keuken een authentieke uitstraling met deze wandtegels.

Verschillende formaten wandtegels

Iedere ruimte vraagt om een ander formaat wandtegel. Daarom vind je in ons assortiment een ruime keuze aan formaten. Kleinere wandtegels op de keukenmuur of grote tegels in de badkamer? Waar je ook voor kiest, bij ons vind je het juiste formaat beige wandtegels. Onze keramische wandtegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Ze zijn kras- en slijtvast en gaan jarenlang mee. Je hoeft ze enkel te reinigen met lauwwarm, gekookt water met een beetje azijn. Milde allesreiniger kan ook, zolang er maar geen olie, vet of zeep in zit. Deze onderhoudsvriendelijke wandtegels zorgen ervoor dat je echt kunt genieten van de ruimte.

Bekijk ook eens deze kleuren:
Witte wandtegels
Grijze wandtegels
Antraciete wandtegels
Beige wandtegels
Bruine wandtegels

Het vaste montageteam van Ceramica Vloeren

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

Betaalbaar en van hoge kwaliteit

Onze wandtegels worden gemaakt in high-end fabrieken in Italië. Wij leveren de beige wandtegels rechtstreeks vanuit de fabriek, waardoor we besparen op personeelskosten. Zo blijven de tegels betaalbaar, zonder dat dit afdoet aan de kwaliteit. Dankzij de hoge kwaliteit gaan de tegels lang mee en heb je hier jarenlang plezier van. Bij ons vind je beige wandtegels met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. In principe verzorg je de montage van de tegels zelf, waardoor de kosten laag blijven. Hulp nodig? Wij werken samen met een vast montageteam en raden je dan ook graag een tegelzetter uit ons netwerk aan.

3.500m2 showroom
in Zaandam

Keramische tegels & vloeren
Kom eens langs

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?

Kan ik een sample tegel laten thuisbezorgen?