Beige vloertegels

De beste beige vloertegels koop je bij Ceramica Vloeren. Beige vloertegels komen mooi tot hun recht in Mediterrane interieurs. Zij misstaan ook zeker niet als je huiskamer, keuken of badkamer wat kleiner zijn want de kleur zorgt voor veel licht in huis. Daardoor oogt je vertrek groter. Denk bijvoorbeeld qua stijl aan een woonkamer in Ibiza stijl of de Bohemian look. Keramische tegels zijn kleur- en krasvast en de kwaliteit is uitstekend. Geen wonder dat de tegels zo populair zijn.

Afmetingen beige vloertegels

Bij ons koop je keramische vloertegels in diverse afmetingen. Tegelmaten die veel gebruikt worden zijn 60 x 60 centimeter en 90 x 90 centimeter. Dit zijn relatief grote tegels, waardoor je ruimte ook meteen groter gaat lijken. Zeker bij het gebruik van de lichte, beige kleur opent het de ruimte. Wil je nog grotere tegels? Je kunt zelfs kiezen voor formaten zoals 120 x 120 centimeter. Deze beige vloertegels staan bijvoorbeeld mooi in een grote woonkamer of keuken. Naast vierkante beige vloertegels, vind je in ons assortiment ook langwerpige modellen.

Beton-, steen- of marmerlook

De beige vloertegels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor beige vloertegels in beton-, steen- of marmerlook. Al onze vloertegels zijn keramische tegels, maar ze zien er bijvoorbeeld uit als marmer of beton. De keramische tegels zijn niet van echt te onderscheiden. De robuuste betonlook past goed bij een industrieel interieur en de beige kleur zorgt ervoor dat de ruimte groter lijkt. De marmerlook is erg populair voor verschillende ruimtes en met name de badkamer. Hier zorgen vloertegels in marmerlook ervoor dat de badkamer een luxe uitstraling krijgt.

Ideaal voor vloerverwarming

Vloerverwarming is prettig tijdens de wintermaanden en zorgt ervoor dat je comfortabel op blote voeten of sokken door het huis kan lopen. Zeker in woonkamers en badkamers wordt vloerverwarming steeds populairder. Zodat de vloerverwarming probleemloos geplaatst kan worden, is het belangrijk om gebruik te maken van de juiste soort vloer. Met keramische tegels heb je geen enkel probleem. De tegels geleiden de warmte goed, waardoor deze goed verdeeld wordt over de vloer. Ook houden de beige vloertegels warmte vast, zodat de vloer nog warm blijft nadat je de verwarming uitzet.

Beige vloertegels monteren. Tegels & montage onder één dak.

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

Productieproces van keramische tegels

Een eerste stap in het productieproces van keramische tegels is het mengen van water en zand. Dit komt in een grote pers terecht en wordt geperst in een vorm van bijvoorbeeld 60 x 60 centimeter of 120 x 120 centimeter. Het mengsel wordt verhard in een oven en vervolgens krijgt de verharde tegel een glazuurlaag. De zijkanten worden geborsteld, een computer print diverse patronen en hier wordt een reliëf op aangebracht door een wals. De tegels worden gebakken op hoge temperatuur en moeten vervolgens afkoelen tot kamertemperatuur. Eigenlijk is de keramische tegel dan af, maar deze wordt nog wel op kwaliteit gecontroleerd

Bekijk ons assortiment online

Keramische tegels
Bekijk assortiment

Contact informatie

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe bereken ik snijverlies?

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Is een keramische vloer onderhoudsvriendelijk?