Badkamertegels

Badkamertegels bij Ceramica Vloeren. Ga je aan de slag met je badkamer en ben je op zoek naar nieuwe tegels? Wij bieden hoogwaarde keramische vloertegels en wandtegels aan voor de beste prijs. Onze keramische vloertegels zijn geschikt voor je badkamer. Er trekt geen vocht in, ze zijn krasvrij én uitermate geschikt voor vloerverwarming. Bekijk direct ons assortiment!

Steen-, hout-, beton- en marmerlook

Onze badkamertegels zijn beschikbaar in vier verschillende looks. Door voor keramische tegels met een steenlook te kiezen, creëer je een robuuste en stoere uitstraling voor je badkamer. Badkamertegels in marmerlook geven juist een gevoel van luxe, zonder dat je de prijs voor echt marmer hoeft te betalen. Onze tegels in houtlook zien eruit alsof ze van hout gemaakt zijn, maar het vocht trekt er niet in zoals dat bij hout gebeurt. De vierde look in ons assortiment is de steenlook. Deze keramische tegels hebben een krachtige uitstraling en lijken precies op natuursteen.

Makkelijk te onderhouden

Keramische tegels zijn ontzettend makkelijk te onderhouden en daarmee een goede keuze voor de badkamer. Je moet ze alleen af en toe dweilen met lauw, gekookt water met een beetje azijn. De tegels zijn bestand tegen vocht, wat ze uitermate geschikt voor de badkamer maakt. Daarnaast zijn de keramische tegels krasvrij, waardoor je er jarenlang plezier van hebt. Wanneer je voor echte betonnen tegels of een houtvloer kiest, is de kans op krassen en andere schade veel groter. Dit maakt keramische tegels een perfect alternatief.

Diverse formaten

De badkamertegels zijn beschikbaar in diverse formaten, bijvoorbeeld 60 x 60 centimeter of 90 x 90 centimeter. Wanneer je een kleinere badkamer hebt, is het verstandig om een groter formaat tegels te kiezen. Dit zorgt er namelijk voor dat je badkamer groter oogt dan wanneer je kleine tegels gebruikt. Ook lichte kleuren helpen om de ruimte groter te laten lijken. De badkamertegels in houtlook zijn als enige niet verkrijgbaar in een vierkant formaat, maar alleen in een rechthoekig formaat.

Vloerverwarming

In de badkamer heb je het liefste warme voeten, zeker in de winter. Dit is dan ook een reden dat veel mensen vloerverwarming in de badkamer plaatsen. Vloerverwarming gaat niet samen met iedere soort vloer, maar bij keramische tegels is dit geen enkel probleem. Deze badkamertegels geleiden de warmte goed, waardoor je vloer egaal verwarmd is en comfortabel aanvoelt. Keramische tegels houden de warmte goed vast, waardoor de vloer nog een tijd lang warm blijft nadat je de vloerverwarming uit hebt gezet.

Betaalbare tegels van hoge kwaliteit

Bij Ceramica Vloeren bieden we een scherpe prijs voor onze badkamertegels. Wij kopen de tegels direct vanuit de high-end fabriek in Italië, waardoor we de personeelskosten laag kunnen houden. Ook bespaar je kosten door de tegels zelf te monteren. Liever niet zelf de montage verzorgen? Dan brengen we je in contact met een ervaren tegelzetter. We werken met een vast montageteam en kunnen daarom altijd een geschikte tegelzetter aanbevelen.

Badkamertegels laten monteren? Kies ons vaste montageteam

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort je badkamer verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

Bekijk ons assortiment online

Keramische tegels
Bekijk assortiment

Contact informatie

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Hoeveel jaar garantie krijg ik op de producten?

Is een keramische vloer geschikt voor huisdieren?

Hoe betaal ik met een bouwdepot?