Antraciet wandtegels

Antraciet wandtegels zorgen voor een industriële en ruwere uitstraling in een ruimte. Deze wandtegels staan bijvoorbeeld mooi in de keuken als achterwand van je aanrecht of kookplaat. De antraciet wandtegels kunnen een mooi contrast vormen met gekleurde keukenkastjes of zilveren toebehoor in de keuken. De wandtegels zijn niet alleen geschikt voor de keuken, maar kunnen in iedere ruimte gebruikt worden. Je kunt ervoor kiezen om een hele muur te betegelen of enkel een strook, om zo een mooi contrast te creëren. Bij Ceramica Vloeren vind je antraciet wandtegels in een betonlook en een steenlook.

Duurzaam en makkelijk in onderhoud

Keramische wandtegels zijn ontzettend onderhoudsvriendelijk en ze gaan lange tijd mee. De meeste tegels van Ceramica Vloeren zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. De antraciet wandtegels zijn kras- en slijtvast, waardoor ze er als nieuw uit blijven zien. Het schoonhouden van de tegels is een eenvoudig klusje. Je hoeft de tegels namelijk alleen af te nemen met een doekje. Gebruik hiervoor lauwwarm, gekookt water met een scheutje azijn of een milde allesreiniger. Zorg ervoor dat je een product gebruikt zonder vet, olie en zeep. Zo zijn je duurzame tegels in een mum van tijd weer schoon.

Antraciet wandtegels voor een industriële uitstraling

Wil je een ruimte met een stoer karakter of een industriële uitstraling? Dan passen antraciet wandtegels perfect in jouw interieur. Met de donkere kleur kun je eenvoudig accenten creëren en spelen met contrasten in de ruimte. Onze antraciet wandtegels zijn beschikbaar in een steenlook en een betonlook. De betonlook zorgt voor een industriële uitstraling en maakt de tegels tot een echte blikvanger. Ook de steenlook zorgt voor een stoer karakter, zowel in huis als buiten. De antraciet wandtegels zijn ideaal om ruimtes een robuuste look te geven of om en contrast te creëren met andere kleuren.

Bekijk ook eens deze kleuren:
Witte wandtegels
Grijze wandtegels
Antraciete wandtegels
Beige wandtegels
Bruine wandtegels

Voordelige wandtegels van hoge kwaliteit

Bij Ceramica Vloeren vinden we een goede prijs-kwaliteitverhouding belangrijk. Onze wandtegels worden gemaakt in een high-end fabriek in Italië, altijd in de hoogste kwaliteit. De prijzen blijven laag, omdat de tegels direct vanuit de fabriek worden geleverd en we zo op personeelskosten kunnen besparen. Wil je de tegels in het echt komen bekijken? In onze showroom zie je alle antraciet wandtegels van dichtbij. Ook kunnen we je persoonlijk advies geven, waarbij we altijd uitgaan van jouw interieurwensen. Samen vinden we de perfecte wandtegel om jouw ruimte van een stoer karakter te voorzien.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe bereken ik snijverlies?

Zijn alle tegels 1e keuze?

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?