Antraciete keramische tegels

Op zoek naar wand- of vloertegels? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ceramica Vloeren biedt je een ruim assortiment van diverse antraciete keramische tegels aan. Zo vind je hier tegels met een hout-, beton-, steen- of marmerlook in diverse tinten, kleuren en formaten. Zo is er voor elk interieur en situatie een perfecte tegel te vinden. Een van de kleuren tegels die wij aanbieden is de prachtige kleur antraciet. Deze donker grijze kleur past in elk interieur. Ga voor een prachtige antraciete vloer! Profiteer van het grote voordeel van keramische antraciet tegels: ze geleiden warmte zeer goed waardoor je het ideaal met een vloerverwarming kunt combineren.

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

Bij Ceramica Vloeren krijg je antraciet tegels voor de beste prijs en kwaliteitsverhouding. We proberen de bedrijfskosten zo laag mogelijk te houden. Je betaalt een zeer scherpe prijs voor deze tegels, omdat we kosten besparen op het personeel en omdat de tegels direct geleverd worden vanuit de Italiaanse fabrieken. Alle keramische tegels zijn van dezelfde kwaliteit en vanuit deze keramiek steen worden diverse looks geproduceerd. Ceramica Vloeren combineert een passie voor design en kwaliteit.

Authentieke look met een antraciet wand of vloer

Ga voor een antraciet tegel voor een industriële look. Zo kun je een beton- of steen look tegel in antraciet aanschaffen voor een wand of vloer. Creëer eenvoudig zelf een luxe loft-achtige look in jouw huis. Het antraciet biedt een sterke basis kleur voor de rest van de interieurstyling. Combineer het met natuurlijke materialen zoals hout of glas. Wanneer je een vloer met antraciet tegels hebt, is dit zeer makkelijk te onderhouden. De tegels kun je eenvoudig schoonmaken en de tegels beschikken over een toplaag die kras- en snijvast is.

Maak gebruik van het totaalpakket van Ceramica Vloeren

Heb je een keuze gemaakt voor een van de antraciet tegels uit het ruime assortiment van Ceramica Vloeren? Het enige wat je verder hoeft te doen, is je bestelling door te geven via Whatsapp. Zou je graag een specifieke tegel van dichtbij willen bekijken of misschien wel willen voelen, dan kun je contact opnemen met Ceramica Vloeren om de showroom te bezoeken. Hier kun je de tegels bekijken en krijg je deskundig advies van het Ceramica Vloeren personeel. De montage van de tegels is aan jezelf, maar we adviseren je graag een van onze monteurs uit het vak.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Hoe betaal ik met een bouwdepot?