Antraciete plavuizen

Antraciete plavuizen zorgen voor een stoere uitstraling en zijn geschikt voor een industrieel interieur. Deze vloertegels zijn geschikt voor een mooie donkere vloer in de keuken en kunnen een robuuste look aan je badkamer geven. Ook zijn ze ideaal voor een industriële woonkamer. De donkere kleur vormt een mooi contrast met gekleurde keukenkastjes, maar kan ook goed gecombineerd worden met andere natuurlijke tinten. In het assortiment van Ceramica Vloeren vind je antraciet plavuizen in een betonlook of steenlook. Deze materialen passen perfect bij de ruwere industriële stijl. De plavuizen zijn onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vloerverwarming.

Onderhoudsvriendelijke vloertegels

Keramische vloertegels zijn makkelijk schoon te houden. Met lauwwarm, gekookt water en een scheutje azijn kun je ze snel schoonmaken. Ook kun je een speciale tegelreiniger gebruiken of een milde allesreiniger zonder olie, vet of zeep. Je hebt de keramische tegels dus in weinig tijd weer schoon, wat ze erg onderhoudsvriendelijk maakt. De tegels zijn kras- en slijtvast en zien er dus lange tijd als nieuw uit. De vloertegels zijn niet alleen geschikt voor in huis, maar kunnen ook buiten worden gebruikt. Ze zijn bijvoorbeeld een mooie basis voor je terras. De tegels zijn vuurvast en antistatisch, waardoor ze veelzijdig te gebruiken zijn.

Antraciet plavuizen voor een industriële uitstraling

Onze vloertegels worden in een high-end fabriek in Italië geproduceerd. De tegels zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek dat lang mooi blijft. We leveren direct vanuit de fabriek, waardoor de kosten laag blijven. De antraciet plavuizen zijn beschikbaar in betonlook en steenlook. Geef je ruimte een stoer karakter met de steenlook of kies voor een industrieel karakter met de betonlook. Antraciet plavuizen zijn een echte blikvanger die jouw ruimte een persoonlijke en bijzondere uitstraling geven. Ze geven je de mogelijkheid om te spelen met accenten, maar zijn ook een mooie basis voor een ruimte met veel donkere kleuren.

Bekijk onze populaire formaten:
Plavuizen 60x60
Plavuizen 80x80
Plavuizen 90x90
Plavuizen 100x100

Geschikt voor vloerverwarming

Plavuizen gaan goed samen met vloerverwarming. De keramische vloertegels geleiden goed, waardoor de warmte snel en gelijkmatig verdeeld wordt over de vloer. Je verwacht het misschien niet wanneer je de robuuste antraciet plavuizen ziet, maar ze kunnen gemakkelijk warmte verspreiden voor een behaaglijk gevoel. De tegels houden de warmte goed vast, waardoor je de vloerverwarming niet altijd aan hoeft te hebben. Ook nadat je de verwarming uitdoet, blijft de vloer warm. Een bijkomend voordeel hiervan is dat je energie bespaart met je keramische plavuizen.

Bekijk ons assortiment online

Keramische tegels
Bekijk assortiment

Contact informatie

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?