Alle kleuren

Al onze keramische vloer- en wandtegels zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en maten. Het is dus zeker even de moeite waard om eens door ons assortiment heen te lopen. Ben je op zoek naar een vloer- of wandtegel die past bij een strakke inrichting? Of is jouw huis compleet ingericht in koloniale stijl? We weten zeker dat wij keramische vloer- en wandtegels kunnen leveren die compleet aansluiten bij jouw wensenlijst en die ook voldoen aan uw kwaliteitseisen. We bieden onze vloer- en wandtegels aan in de volgende kleuren:

  • Wit
  • Beige
  • Grijs
  • Bruin
  • Zwart

Beige tegels

Binnen ons brede assortiment vind je een verscheidenheid aan beige tegels. Of je nu op zoek bent naar een kleinere tegel voor op de vloer, of een wat grotere tegel op de wand in de badkamer? Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor beiden. Denk hierbij aan een klassieke marmerlook tegel, of een betonlook tegel die het industriële uiterlijk van jouw woning completeert. Ook binnen de houtlook tegels is een licht eiken tegel te vinden die een vloer een prachtige beige houtlook kan geven, zonder het onderhoud wat je zou hebben aan een houten vloer. De houtlook tegels zijn alleen in rechthoekige vorm te verkrijgen.

Grijze tegels

Onze keuze in grijze wand- en vloertegels is zeer uitgebreid. De mogelijkheden lopen uit van zeer lichtgrijs tot antraciet. Ook is het uiteraard mogelijk om bij ons de standaard witte en zwarte tegels aan te schaffen. Deze kunnen niet missen in dit assortiment. Op het moment dat je wit echter net te besmettelijk of bewerkelijk vindt, is de keuze voor een licht grijze tegel wellicht wel een betere! Kijk dan ook snel even onder onze optie grijze tegels voor een uitgebreid beeld van ons assortiment.

Bruine tegels

Binnen onze houtlook lijn hebben we een ruime selectie beschikbaar in bruine vloer- en wandtegels die op het eerste gezicht het gevoel van een houten vloer afgeven. Deze bruine tegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende rechthoekige maten. Behalve houtlook, hebben wij ook binnen de betonlook, de steenlook en de marmerlook een prachtige selectie van diverse bruine tegels beschikbaar. Op deze manier kan je elke ruimte in jouw huis voorzien van een prachtige vloer. Ook voor de wanden van de badkamer kun je deze tegels gebruiken. Kortom, neem snel een kijkje binnen onze collectie.

Bekijk ons assortiment online

Keramische tegels
Bekijk assortiment

Contact informatie

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hoe bereken ik snijverlies?

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Hoeveel snijverlies moet er berekend worden?