Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Keramische tegels

Ben jij op zoek naar keramische tegels voor op de wand of op de vloer? Kom dan eens naar onze showroom. Daar hebben we een breed assortiment keramische wand- en vloertegels voor je klaarstaan. Het voordeel van keramische tegels is dat ze slijt-, kras- en vuurvast zijn. Daarom zijn ze erg geschikt om te gebruiken in een ruimte als de woonkamer, keuken of badkamer. Onze tegels zijn beschikbaar in diverse looks, zodat je altijd wel een wand- of vloertegel vindt die bij jouw smaak en stijl past. Houd jij van industrieel? Dan is een tegel in beton- of steenlook een fantastische mogelijkheid. Als je een warme, landelijke uitstraling zoekt, kies je voor een vloertegel in houtlook. En wil je een superchique badkamer? Dan zijn onze tegels in marmerlook onmisbaar.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 12 van 210 producten

Open filter

Voordelen van keramische tegels

Keramische tegels hebben veel voordelen. Ze kunnen wel een stootje hebben. Daarnaast hebben ze een authentieke uitstraling. Onze vloertegels in houtlook zijn bijvoorbeeld niet te onderscheiden van een echt houten vloer en de marmerlook tegels niet van echt marmer. Wij leveren tegels van de hoogste kwaliteit keramiek voor een uiterst scherpe prijs. Zo heb je voor een gunstig bedrag al een tegelvloer of -wand die de perfecte basis vormt voor je interieur.

Bekijk de populaire formaten:
Keramische tegels 60x60
Keramische tegels 80x80
Keramische tegels 90x90
Keramische tegels 100x100
Keramische tegels 120x120

Onderhoud van keramische tegels

Natuurlijk wil je je tegels af en toe schoonmaken. Dat kun je het beste doen met gekookt water dat je af laat koelen tot lauw, aangevuld met een scheutje azijn of met een tegelreinigingsmiddel. Let er wel op dat je geen schoonmaakmiddelen met olie, zeep of vet gebruikt. De meeste tegels uit ons assortiment zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Bovendien kun je prima vloerverwarming onder je keramische tegels leggen.