Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Keramische tegels 90x90

Ben jij op zoek naar keramische tegels 90x90? Dan ben je bij ons op het juiste adres. In ons assortiment vind je namelijk een ruime keuze keramische tegels met authentieke look. Ga jij voor een industrieel sfeertje met tegels in steen- of betonlook? Of spreekt de landelijke woonstijl met tegels in houtlook je meer aan? Je kunt natuurlijk ook een chique sfeertje creëren met tegels in marmerlook. Wij helpen je graag de juiste tegels te vinden, die helemaal aansluiten bij jouw wensen.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 20 van 20 producten

Open filter

Welk voordeel hebben keramische tegels van 90x90?

Keramische tegels van 90x90 kun je eigenlijk in elke ruimte gebruiken. Ze zijn slijt- kras- en vuurvast, dus ze gaan jaren mee. Daarnaast zin de meeste tegels uit ons assortiment geschikt voor zowel binnen als buiten. Keramische tegels van 90x90 gaan prima samen met vloerverwarming, dus je tegelvloer is altijd comfortabel warm. Een ander voordeel is dat keramische tegels maar weinig onderhoud nodig hebben. Je dweilt ze met lauw water, dat eerst gekookt is, waaraan je een scheutje azijn toevoegt. Je kunt natuurlijk ook een speciaal reinigingsmiddel voor tegels gebruiken.

Niet van echt te onderscheiden

Onze keramische tegels van 90x90 hebben een authentieke uitstraling. Ze zijn niet van echt hout, beton, steen of marmer te onderscheiden. Daarom passen onze tegels in elk interieur. Wil jij het complete assortiment bewonderen? Kom dan langs in onze showroom. We helpen je graag de juiste wand- of vloertegels te vinden. Naast tegels van 90x90 vind je bij ons tegels in vele andere formaten.

Veelgestelde vragen

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Ja, keramische tegels zijn de beste geleider van warmte en dus het beste voor uw rendement.

Is een keramische vloer geschikt voor huisdieren?

Een vloertegel heeft een erg goede warmtegeleiding en is dus ideaal in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. De keramische vloertegel is ook uitermate geschikt wanneer u huisdieren heeft; vloertegels zijn slijt- en krasvast en onderhoudsvrij.

Keramische vloer laten leggen door professioneel montageteam?

Ceramica Vloeren biedt keramische tegels en montage onder één dak. Wij hebben samenwerkingen met professionele tegelzetters met een landelijke dekking. Wij ontzorgen jouw project van A tot Z.