Keramische tegels 90x90

Ben jij op zoek naar tegels van 90x90? Dan ben je bij ons op het juiste adres. In ons assortiment vind je namelijk een ruime keuze keramische tegels met authentieke look. Ga jij voor een industrieel sfeertje met tegels in steen- of betonlook? Of spreekt de landelijke woonstijl met tegels in houtlook je meer aan? Je kunt natuurlijk ook een chique sfeertje creëren met tegels in marmerlook. Wij helpen je graag de juiste tegels te vinden, die helemaal aansluiten bij jouw wensen.

Welk voordeel hebben keramische tegels van 90x90?

Keramische tegels van 90x90 kun je eigenlijk in elke ruimte gebruiken. Ze zijn slijt- kras- en vuurvast, dus ze gaan jaren mee. Daarnaast zin de meeste tegels uit ons assortiment geschikt voor zowel binnen als buiten. Keramische tegels van 90x90 gaan prima samen met vloerverwarming, dus je tegelvloer is altijd comfortabel warm. Een ander voordeel is dat keramische tegels maar weinig onderhoud nodig hebben. Je dweilt ze met lauw water, dat eerst gekookt is, waaraan je een scheutje azijn toevoegt. Je kunt natuurlijk ook een speciaal reinigingsmiddel voor tegels gebruiken.

Niet van echt te onderscheiden

Onze keramische tegels van 90x90 hebben een authentieke uitstraling. Ze zijn niet van echt hout, beton, steen of marmer te onderscheiden. Daarom passen onze tegels in elk interieur. Wil jij het complete assortiment bewonderen? Kom dan langs in onze showroom. We helpen je graag de juiste wand- of vloertegels te vinden. Naast tegels van 90x90 vind je bij ons tegels in vele andere formaten.

Over Ceramica Vloeren

Wij zijn Koen Wouters & Ken Jansen en runnen de vernieuwde Ceramica Vloeren Showroom in Heerhugowaard. Je vindt ons aan de Industrieweg in Heerhugowaard, vlakbij het station.

Wij zijn Ceramica Vloeren gestart met de missie keramische tegels voor iedereen betaalbaar te maken. In heel Europa zijn keramische tegels erg populair vanwege de hoge slijtvastheid, het gemak in onderhoud en geleiding van vloerverwarming. In Nederland blijft dit nog sterk achter.

Met onze inkoopkanalen leveren wij direct uit de fabriek en maken wij keramische tegels voor iedereen betaalbaar. Hierdoor heb je A-merk en kwaliteit voor een scherpe prijs. Kom nu langs bij ons in de showroom en profiteer van de extra korting op onze actuele voorraad of bel ons voor advies.