Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Tegels van 80x80 met een authentieke uitstraling

Keramische tegels 80x80 geven een mooi effect in je interieur. Door het grote formaat van de tegels creëer je eenheid en een rustige sfeer. Het hangt van je interieur wensen af welke soort tegels van 80x80 je aanspreken. Gelukkig kun je voor iedere interieurstijl bij ons terecht. Wij hebben een breed assortiment keramische tegels in vele formaten. Deze zijn verkrijgbaar in steen- of beton-look, houtlook en marmerlook. Of je nu gaat voor een landelijke sfeer, een industriële setting of een chique ambiance, wij hebben de juiste tegels van 80x80 voor je!

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 15 van 15 producten

Open filter

Waarom keramische tegels van 80x80?

Keramische tegels hebben veel voordelen. In de eerste plaats zijn ze slijt-, kras- en vuurvast. Daarom zijn keramische tegels duurzaam. Je kunt er jaren mee doen. Daarnaast hebben onze tegels van 80x80 weinig onderhoud nodig. Je dweilt ze met lauw water, dat je eerst hebt gekookt. Daar doe je een scheutje azijn of speciaal tegelreinigingsmiddel bij. Het is beter om geen schoonmaakmiddelen met vet, olie of zeep te gebruiken. Een ander voordeel van keramische tegels is dat je ze heel goed kunt combineren met vloerverwarming.

Authentieke uitstraling

Onze tegels van 80x80 hebben een authentieke uitstraling. Tegels in marmerlook zijn niet van echt marmer te onderscheiden en tegels in houtlook zien eruit als echt hout. Ook bij de steen- en betonlook zie je geen verschil. De prijs zal je bovendien verrassen. Wij hanteren scherpe prijzen, zodat jij nooit teveel betaalt voor je tegels van 80x80. Je kunt het assortiment met eigen ogen bekijken in de showroom. We geven je graag advies.

Bekijk alle populaire formaten:
Keramische tegels 60x60
Keramische tegels 80x80
Keramische tegels 90x90
Keramische tegels 100x100
Keramische tegels 120x120