Tegels van 80x80 met een authentieke uitstraling

Tegels van 80x80 geven een mooi effect in je interieur. Door het grote formaat van de tegels creëer je eenheid en een rustige sfeer. Het hangt van je interieurwensen af welke soort tegels van 80x80 je aanspreken. Gelukkig kun je voor iedere interieurstijl bij ons terecht. Wij hebben een breed assortiment keramische tegels in vele formaten. Deze zijn verkrijgbaar in steen- of beton-look, houtlook en marmerlook. Of je nu gaat voor een landelijke sfeer, een industriële setting of een chique ambiance, wij hebben de juiste tegels van 80x80 voor je!

Waarom keramische tegels van 80x80?

Keramische tegels hebben veel voordelen. In de eerste plaats zijn ze slijt-, kras- en vuurvast. Daarom zijn keramische tegels duurzaam. Je kunt er jaren mee doen. Daarnaast hebben onze tegels van 80x80 weinig onderhoud nodig. Je dweilt ze met lauw water, dat je eerst hebt gekookt. Daar doe je een scheutje azijn of speciaal tegelreinigingsmiddel bij. Het is beter om geen schoonmaakmiddelen met vet, olie of zeep te gebruiken. Een ander voordeel van keramische tegels is dat je ze heel goed kunt combineren met vloerverwarming. 

Authentieke uitstraling

Onze tegels van 80x80 hebben een authentieke uitstraling. Tegels in marmerlook zijn niet van echt marmer te onderscheiden en tegels in houtlook zien eruit als echt hout. Ook bij de steen- en betonlook zie je geen verschil. De prijs zal je bovendien verrassen. Wij hanteren scherpe prijzen, zodat jij nooit teveel betaalt voor je tegels van 80x80. Je kunt het assortiment met eigen ogen bekijken in de showroom. We geven je graag advies.

Over Ceramica Vloeren

Wij zijn Koen Wouters & Ken Jansen en runnen de vernieuwde Ceramica Vloeren Showroom in Heerhugowaard. Je vindt ons aan de Industrieweg in Heerhugowaard, vlakbij het station.

Wij zijn Ceramica Vloeren gestart met de missie keramische tegels voor iedereen betaalbaar te maken. In heel Europa zijn keramische tegels erg populair vanwege de hoge slijtvastheid, het gemak in onderhoud en geleiding van vloerverwarming. In Nederland blijft dit nog sterk achter.

Met onze inkoopkanalen leveren wij direct uit de fabriek en maken wij keramische tegels voor iedereen betaalbaar. Hierdoor heb je A-merk en kwaliteit voor een scherpe prijs. Kom nu langs bij ons in de showroom en profiteer van de extra korting op onze actuele voorraad of bel ons voor advies.