Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Keramische tegels 60x60

Grote tegels op de wand of op de vloer zorgen voor een rustig en sfeervol geheel. Daarom zijn onze tegels van 60x60 uitermate geschikt voor jouw woning. Wij hebben een ruim aanbod van deze tegels in ons assortiment. Zo kun je kiezen uit tegels van 60x60 in steen-, beton-, hout- en marmerlook. Voor iedere woonstijl is er een geschikte tegel te vinden, of je nu houdt van warm landelijk, strak industrieel of verfijnd en chique. Keramische tegels zijn ontzettend stevig en kunnen daarom prima in de keuken of woonkamer worden gebruikt.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 24 van 34 producten

Open filter

Voordelen van keramische tegels van 60x60

Onze tegels van 60x60 hebben een authentieke uitstraling. Keramische tegels in steenlook doen niet onder voor een echte stenen vloer of wand. Datzelfde geldt voor tegels met een beton-, hout of marmerlook. Ze zijn niet van echt te onderscheiden. Keramische tegels gaan prima samen met vloerverwarming. De meeste tegels in ons assortiment zijn bovendien binnen én buiten te gebruiken. Ze zijn slijtvast, krasvast en vuurvast, zodat ze jarenlang meegaan.

Duurzaam maar niet duur

Onze tegels van 60x60 zijn de perfecte basis voor jouw interieur, wat je stijl ook is. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Duurzaamheid hoeft niet duur te zijn, vinden wij. Daarom hanteren we uiterst scherpe prijzen voor onze keramische tegels van 60x60. Een bezoekje aan de showroom is dan ook zeker de moeite waard. Wij geven je graag persoonlijk advies en helpen je de tegel te vinden, die helemaal aansluit bij jouw wensen.

Veelgestelde vragen

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Ja, keramische tegels zijn de beste geleider van warmte en dus het beste voor uw rendement.

Keramische vloer laten leggen door professioneel montageteam?

Ceramica Vloeren biedt keramische tegels en montage onder één dak. Wij hebben samenwerkingen met professionele tegelzetters met een landelijke dekking. Wij ontzorgen jouw project van A tot Z.

Is een keramische vloer onderhoudsvriendelijk?

Ja, een keramische vloer krast niet, is onderhoudsvrij en is makkelijk schoon te maken. Een vloer voor jarenlang plezier!