Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Keramische tegels 30x60

Ben jij op zoek naar keramische tegels 30x60? Dan vind je die zeker bij Ceramica Vloeren. Wij hebben tegels in allerlei verschillende formaten voor je beschikbaar. Voor vloer- en wandtegels in specifieke maten ben je bij ons dus aan het juiste adres. We helpen je graag de juiste tegel voor jouw woning of bedrijfspand te vinden. Onze tegels zijn van de beste kwaliteit keramiek. Toch zijn ze uiterst scherp geprijsd. Dat komt omdat wij onze tegels rechtstreeks bij de fabriek inkopen. Bij Ceramica Vloeren betaal je nooit te veel voor je tegels van 30x60. Je kunt onze tegels zowel online als in de winkel bewonderen.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 15 van 15 producten

Open filter

Creëer je eigen look

Onze keramische tegels van 30x60 zijn leverbaar in verschillende looks. Daarom zijn ze geschikt voor iedere woonstijl. Voor een industriële stijl hebben we bijvoorbeeld prachtige tegels in steen- of betonlook. Houd jij meer van een landelijke sfeer? Dan zullen de houtlook tegels je zeker aanspreken. En als je gaat voor luxe en elegantie vind je bij onze marmerlook tegels altijd wat je zoekt. Een mooie tegelvloer of wand is de perfecte basis voor een interieur met een persoonlijke uitstraling. De looks van onze tegels zijn niet van echt te onderscheiden. Ze hebben de authentieke uitstraling van echt beton, steen, hout of marmer.

Voordelen van keramische tegels van 30x60

Keramische tegels hebben veel voordelen. In de eerste plaats zijn ze sterk, zodat je ze ook gerust in je keuken of badkamer kunt gebruiken. Je kiest dus voor een duurzaam interieur. Daarnaast zijn keramische vloertegels gemakkelijk in onderhoud. Je gebruikt lauwwarm water, dat eerst gekookt is, waar je een scheutje azijn aan toevoegt. Natuurlijk kun je ook een speciaal reinigingsmiddel voor tegels gebruiken, zolang dat geen olie, zeep of vet bevat. De meeste van onze tegels kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Betaalbaar design

Onze keramische tegels worden gemaakt in high-end fabrieken. Ze kunnen dus bijna naadloos worden gelegd. Met onze tegels van 30x60 breng jij betaalbaar design in je interieur. Keramische tegels zijn kras- en snijvast en antistatisch. Bovendien gaan ze prima samen met vloerverwarming. Onze tegels geleiden de warmte goed en zorgen voor een gelijkmatige verspreiding. Ze houden de warmte lang vast, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn, maar ook nog eens gunstig voor je energierekening. Wil jij onze tegels in het echt zien en weten hoe ze aanvoelen? Kom dan langs in de showroom in Heerhugowaard. Wij heten je van harte welkom en geven je graag persoonlijk advies.