Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Keramische tegels 120x120

Als je kiest voor keramische tegels van 120x120 maak je iets groots van je interieur. Het formaat van deze tegels is echt een statement. Grote tegels zorgen voor rust en eenheid in de ruimte. Daarom zijn keramische tegels 120x120 een perfecte basis voor je interieur. In ons assortiment vind je tegels van 120x120 in diverse looks. Zo is er voor iedere interieurwens de juiste tegel te vinden. Wij hebben tegels in steen- of betonlook, houtlook en marmerlook. Of je nu van industrieel, landelijk of luxe en chic houdt, wij hebben de tegels die jij zoekt.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 24 van 24 producten

Open filter

Waarom kiezen voor keramische tegels van 120x120?

Keramische tegels van 120x120 hebben veel voordelen. Ten eerste zijn ze bestand tegen krassen en slijtage. Ze zijn zelfs vuurvast. Daarom zijn onze tegels erg duurzaam en gaan ze jaren mee. De meeste tegels van 120x120 uit ons assortiment zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Je kunt ze heel goed combineren met vloerverwarming. Tot slot zijn keramische tegels gemakkelijk in onderhoud. Je dweilt ze met lauw water, dat gekookt is, waaraan je wat azijn toevoegt. Er zijn ook speciale reinigingsmiddelen voor tegels verkrijgbaar. Die kun je ook gebruiken, zolang ze geen zeep, vet of olie bevatten.

Scherp geprijsd

Onze keramische tegels zijn uiterst scherp geprijsd. Bij ons koop je tegels met een authentieke uitstraling zonder dat je daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen. In onze showroom kun je het hele assortiment bekijken. We geven je graag persoonlijk advies om de juiste tegels van 120x120 te vinden voor jouw interieur. Daarbij kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden, zodat er altijd wel een tegel is die jou aanspreekt.

Bekijk de populaire formaten:
Keramische tegels 60x60
Keramische tegels 80x80
Keramische tegels 90x90
Keramische tegels 100x100
Keramische tegels 120x120