Tegels 120x120

Als je kiest voor tegels van 120x120 maak je iets groots van je interieur. Het formaat van deze tegels is echt een statement. Grote tegels zorgen voor rust en eenheid in de ruimte. Daarom zijn tegels van 120x120 een perfecte basis voor je interieur. In ons assortiment vind je tegels van 120x120 in diverse looks. Zo is er voor iedere interieurwens de juiste tegel te vinden. Wij hebben tegels in steen- of betonlook, houtlook en marmerlook. Of je nu van industrieel, landelijk of luxe en chic houdt, wij hebben de tegels die jij zoekt.

Waarom kiezen voor keramische tegels van 120x120?

Keramische tegels van 120x120 hebben veel voordelen. Ten eerste zijn ze bestand tegen krassen en slijtage. Ze zijn zelfs vuurvast. Daarom zijn onze tegels erg duurzaam en gaan ze jaren mee. De meeste tegels van 120x120 uit ons assortiment zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Je kunt ze heel goed combineren met vloerverwarming. Tot slot zijn keramische tegels gemakkelijk in onderhoud. Je dweilt ze met lauw water, dat gekookt is, waaraan je wat azijn toevoegt. Er zijn ook speciale reinigingsmiddelen voor tegels verkrijgbaar. Die kun je ook gebruiken, zolang ze geen zeep, vet of olie bevatten.

Scherp geprijsd

Onze keramische tegels zijn uiterst scherp geprijsd. Bij ons koop je tegels met een authentieke uitstraling zonder dat je daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen. In onze showroom kun je het hele assortiment bekijken. We geven je graag persoonlijk advies om de juiste tegels van 120x120 te vinden voor jouw interieur. Daarbij kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden, zodat er altijd wel een tegel is die jou aanspreekt.

Over Ceramica Vloeren

Wij zijn Koen Wouters & Ken Jansen en runnen de vernieuwde Ceramica Vloeren Showroom in Heerhugowaard. Je vindt ons aan de Industrieweg in Heerhugowaard, vlakbij het station.

Wij zijn Ceramica Vloeren gestart met de missie keramische tegels voor iedereen betaalbaar te maken. In heel Europa zijn keramische tegels erg populair vanwege de hoge slijtvastheid, het gemak in onderhoud en geleiding van vloerverwarming. In Nederland blijft dit nog sterk achter.

Met onze inkoopkanalen leveren wij direct uit de fabriek en maken wij keramische tegels voor iedereen betaalbaar. Hierdoor heb je A-merk en kwaliteit voor een scherpe prijs. Kom nu langs bij ons in de showroom en profiteer van de extra korting op onze actuele voorraad of bel ons voor advies.