Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Keramische tegels van 100x100

Keramische tegels 100x100 zijn een statement in je interieur. Het grote formaat oogt krachtig en tegelijk creëer je er rust en eenheid mee. In ons assortiment vind je tegels van 100x100 in verschillende stijlen en looks. Daarom is er voor iedere interieurstijl een geschikte tegel te vinden. Bij de industriële stijl passen bijvoorbeeld tegels in steen- en betonlook, terwijl je voor een landelijke woonstijl eerder tegels in een warme houtlook kiest. Wil je een luxe en chique uitstraling? Dan ga je voor een tegel in marmerlook. In onze showroom laten wij je de verschillende mogelijkheden graag zien.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 2 van 2 producten

Voordelen keramische tegels van 100x100

Het grote voordeel van keramische tegels van 100x100 is dat ze ontzettend duurzaam zijn. De tegels zijn kras-, slijt- en vuurvast en kunnen dus flink wat hebben. Ook over het onderhoud hoef je niet in te zitten. Je dweilt de tegels met water, dat eerst gekookt is, waar je een beetje azijn aan toevoegt. Er zijn ook speciale tegelreinigingsmiddelen die je kunt gebruiken, zolang ze geen vet, olie of zeep bevatten. Het is ook fijn dat keramische tegels prima samengaan met vloerverwarming, zodat je tegelvloer altijd aangenaam warm is.

Authentieke look voor een scherpe prijs

Onze tegels van 100x100 hebben elk hun eigen authentieke uitstraling. Tegels in houtlook zien eruit als echt hout, terwijl tegels in betonlook niet van echt beton te onderscheiden zijn. Ook tegels in steen- en marmerlook hebben deze natuurlijke uitstraling. Wij hanteren uiterst scherpe prijzen, zodat je ook nog kunt investeren in andere zaken. Met onze betaalbare tegels van 100x100 creëer jij de perfecte basis voor je interieur.

Veelgestelde vragen

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?

De anti-slipwaarde van een tegel kan op verschillende manieren worden aangegeven. De meest voorkomende waarde is de R-waarde. Bij deze test wordt de antislip waarde bij verschillende hellingshoeken gemeten en uitgedrukt met de letter “R” gevolgd door een cijfer. De meest voorkomende R-waarde zijn:
- R9 = 03 t/m 10 graden (geringe antislip waarde)
- R10 = 11 t/m 19 graden (normale antislip waarde)
- R11 = 20 t/m 27 graden (verhoogde antislip waarde)
- R12 = 28 t/m 35 graden (grote antislip waarde)
- R13 = Meer dan 35 graden (zeer hoge antislip waarde)

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Ja, keramische tegels zijn de beste geleider van warmte en dus het beste voor uw rendement.

Is een keramische vloer geschikt voor huisdieren?

Een vloertegel heeft een erg goede warmtegeleiding en is dus ideaal in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. De keramische vloertegel is ook uitermate geschikt wanneer u huisdieren heeft; vloertegels zijn slijt- en krasvast en onderhoudsvrij.