Tegels van 100x100 

Tegels van 100x100 zijn een statement in je interieur. Het grote formaat oogt krachtig en tegelijk creëer je er rust en eenheid mee. In ons assortiment vind je tegels van 100x100 in verschillende stijlen en looks. Daarom is er voor iedere interieurstijl een geschikte tegel te vinden. Bij de industriële stijl passen bijvoorbeeld tegels in steen- en betonlook, terwijl je voor een landelijke woonstijl eerder tegels in een warme houtlook kiest. Wil je een luxe en chique uitstraling? Dan ga je voor een tegel in marmerlook. In onze showroom laten wij je de verschillende mogelijkheden graag zien.

Voordelen keramische tegels van 100x100

Het grote voordeel van keramische tegels van 100x100 is dat ze ontzettend duurzaam zijn. De tegels zijn kras-, slijt- en vuurvast en kunnen dus flink wat hebben. Ook over het onderhoud hoef je niet in te zitten. Je dweilt de tegels met water, dat eerst gekookt is, waar je een beetje azijn aan toevoegt. Er zijn ook speciale tegelreinigingsmiddelen die je kunt gebruiken, zolang ze geen vet, olie of zeep bevatten. Het is ook fijn dat keramische tegels prima samengaan met vloerverwarming, zodat je tegelvloer altijd aangenaam warm is. 

Authentieke look voor een scherpe prijs

Onze tegels van 100x100 hebben elk hun eigen authentieke uitstraling. Tegels in houtlook zien eruit als echt hout, terwijl tegels in betonlook niet van echt beton te onderscheiden zijn. Ook tegels in steen- en marmerlook hebben deze natuurlijke uitstraling. Wij hanteren uiterst scherpe prijzen, zodat je ook nog kunt investeren in andere zaken. Met onze betaalbare tegels van 100x100 creëer jij de perfecte basis voor je interieur.

Over Ceramica Vloeren

Wij zijn Koen Wouters & Ken Jansen en runnen de vernieuwde Ceramica Vloeren Showroom in Heerhugowaard. Je vindt ons aan de Industrieweg in Heerhugowaard, vlakbij het station.

Wij zijn Ceramica Vloeren gestart met de missie keramische tegels voor iedereen betaalbaar te maken. In heel Europa zijn keramische tegels erg populair vanwege de hoge slijtvastheid, het gemak in onderhoud en geleiding van vloerverwarming. In Nederland blijft dit nog sterk achter.

Met onze inkoopkanalen leveren wij direct uit de fabriek en maken wij keramische tegels voor iedereen betaalbaar. Hierdoor heb je A-merk en kwaliteit voor een scherpe prijs. Kom nu langs bij ons in de showroom en profiteer van de extra korting op onze actuele voorraad of bel ons voor advies.