Keramische tegels

Ben jij op zoek naar tegels voor op de wand of op de vloer? Kom dan eens naar onze showroom. Daar hebben we een breed assortiment keramische wand- en vloertegels voor je klaarstaan. Het voordeel van keramische tegels is dat ze slijt-, kras- en vuurvast zijn. Daarom zijn ze erg geschikt om te gebruiken in een ruimte als de woonkamer, keuken of badkamer. Onze tegels zijn beschikbaar in diverse looks, zodat je altijd wel een wand- of vloertegel vindt die bij jouw smaak en stijl past. Houd jij van industrieel? Dan is een tegel in beton- of steenlook een fantastische mogelijkheid. Als je een warme, landelijke uitstraling zoekt, kies je voor een vloertegel in houtlook. En wil je een superchique badkamer? Dan zijn onze tegels in marmerlook onmisbaar.

Voordelen van keramische tegels

Keramische tegels hebben veel voordelen. Ze kunnen wel een stootje hebben. Daarnaast hebben ze een authentieke uitstraling. Onze vloertegels in houtlook zijn bijvoorbeeld niet te onderscheiden van een echt houten vloer en de marmerlooktegels niet van echt marmer. Wij leveren tegels van de hoogste kwaliteit keramiek voor een uiterst scherpe prijs. Zo heb je voor een gunstig bedrag al een tegelvloer of -wand die de perfecte basis vormt voor je interieur.

Onderhoud van keramische tegels

Natuurlijk wil je je tegels af en toe schoonmaken. Dat kun je het beste doen met gekookt water dat je af laat koelen tot lauw, aangevuld met een scheutje azijn of met een tegelreinigingsmiddel. Let er wel op dat je geen schoonmaakmiddelen met olie, zeep of vet gebruikt. De meeste tegels uit ons assortiment zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Bovendien kun je prima vloerverwarming onder je keramische tegels leggen.

Over Ceramica Vloeren

Wij zijn Koen Wouters & Ken Jansen en runnen de vernieuwde Ceramica Vloeren Showroom in Heerhugowaard. Je vindt ons aan de Industrieweg in Heerhugowaard, vlakbij het station.

Wij zijn Ceramica Vloeren gestart met de missie keramische tegels voor iedereen betaalbaar te maken. In heel Europa zijn keramische tegels erg populair vanwege de hoge slijtvastheid, het gemak in onderhoud en geleiding van vloerverwarming. In Nederland blijft dit nog sterk achter.

Met onze inkoopkanalen leveren wij direct uit de fabriek en maken wij keramische tegels voor iedereen betaalbaar. Hierdoor heb je A-merk en kwaliteit voor een scherpe prijs. Kom nu langs bij ons in de showroom en profiteer van de extra korting op onze actuele voorraad of bel ons voor advies.