Latina - Marmerlook - 59x59 - Licht Grijs

No items found.

Over onze vloertegels


Onze keramische vloeren zijn allemaal van dezelfde kwaliteit en worden direct in een italiaanse fabriek geproduceerd. Er wordt gebruik gemaakt van topkwaliteit keramisch steen en deze worden in alle soorten looks geproduceerd. Met passie voor design en geïnspireerd door high-end architecten komen deze mooie ontwerpen tot stand. Wij doen bij Ceramica Vloeren enorm ons best om mooi design betaalbaar te maken. Omdat wij rechtstreeks inkopen en vooraf betalen kunnen wij scherp inkopen en zorgen dat de consument niet veel te veel betaald.

Transport & levering

Onze tegelvloeren worden gemaakt in high-end Italiaanse fabrieken, wij leveren direct vanuit Italië bij jou thuis. Indien je vanuit de voorraad besteld (met extra korting) dan leveren wij de tegels vanuit eigen voorraad.

Montage

Bij Ceramica Vloeren staan we voor de beste prijs/kwaliteitverhouding. Daarom proberen wij de bedrijfskosten zo laag mogelijk te houden. Dit betekent weinig personeel en kopen wij de keramische tegels rechtstreeks in bij de fabrieken. De montage regel je daarom zelf. Mocht je hierbij hulp nodig hebben dan adviseren wij onze klanten graag tegelzetters uit ons netwerk. Wij werken namelijk samen met een vast montageteam. Hierdoor bieden we wel het totaalpakket!

Productinformatie

Vorm
Vierkant
Productnaam
Latina
Kleurgroep
Licht grijs
Oppervlakte structuur
Vlak
Glans/mat
Mat
Vloertegel
ja
Wandtegel
ja
Geschikt voor vloerverwarming
ja
Geschikt voor ruimte
Keuken, Toilet, Badkamer. Woonkamer en hal
Ook voor buiten
nee
Land van herkomst
Italië

Google reviews

Gewaardeerde klanten, nogmaals enorm bedankt voor het vertrouwen in ons.

Korting aanvragen

Net dat extra beetje korting. Altijd lekker, toch? Ceramica Vloeren koopt direct in bij de fabriek waardoor jij als consument nóóit te veel betaald.
  • 100% keramisch & onderhoudsvrij
  • Uit voorraad leverbaar
  • De laagste prijs garantie
  • Bezoek onze showroom op afspraak

Denk ook aan het snijverlies

Vul het offerteformulier in met je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Vul het aantal vierkante meters in en vergeet niet om rekening te houden met 10% snijverlies. 10% is een indicatie, als je bij opmerkingen de juiste afmetingen van de ruimte meestuurt kunnen wij een passende berekening voor je maken.

Latina - Marmerlook - 59x59 - Licht Grijs