Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Steenlook tegels 80x80

Steenlook tegels 80x80 geven je interieur een krachtige uitstraling. Zie zien eruit als echt natuursteen en zijn er in allerlei kleuren en formaten. Bij Ceramica Vloeren helpen we je graag de steenlook tegels te vinden die jij zoekt. Steenlook tegels passen perfect in een industrieel interieur, maar kunnen eigenlijk binnen alle woonstijlen worden gebruikt. Ook in bedrijven staan steenlook tegels erg mooi, zeker als je voor een groot formaat tegel kiest. Onze keramische wand- en vloertegels zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Ze komen uit high-end fabrieken in Italië en worden van daaruit rechtstreeks door ons geleverd. Voor iedere interieurwens is de juiste steenlook tegel te vinden. Steenlook tegels kunnen zowel op de wand als op de vloer worden geplaatst.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 14 van 14 producten

Open filter

Steenlook tegels van 80x80 met een authentieke uitstraling

Wil jij een wand of vloer met de look-and-feel van echt natuursteen? Dan zijn keramische tegels in steenlook de ideale oplossing. Onze tegels hebben een natuurlijke uitstraling, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn. Tegelijk zijn ze sterk en robuust, zodat ze jarenlang meegaan. Keramische tegels zijn krasvast en bestand tegen slijtage. Ze laten geen vocht en vlekken door en ze behouden hun originele kleur. Daarom zijn ze geschikt voor elke ruimte. Steenlook tegels van 80x80 zijn gemakkelijk schoon te houden met lauw, gekookt water met een scheutje azijn erin.

Keramische tegels voor een scherpe prijs

Bij Ceramica Vloeren vind je wand- en vloertegels voor een scherpe prijs. Wij hebben tegels in steenlook, betonlook, houtlook en marmerlook in het assortiment. Omdat wij rechtstreeks vanuit de fabriek leveren en besparen op onze personeelskosten, blijven de prijzen van onze tegels laag. Je betaalt dus nooit de hoofdprijs voor je steenlook tegels van 80x80. De montage van de tegels verzorg je zelf. Natuurlijk willen we daar graag bij helpen. We kunnen je altijd een tegelzetter uit ons vaste montageteam adviseren.

Steenlook tegels en vloerverwarming

Steenlook tegels gaan heel goed samen met vloerverwarming. Keramische vloertegels verdelen de warmte goed, zodat je vloer egaal warm wordt. Daarnaast houden ze de warmte lang vast, zodat je bespaart op je energierekening. Wil jij weten welke steenlook tegels het beste bij je passen? Kom dan langs in onze showroom. Daar kun je alle steenlook tegels van dichtbij bekijken. We geven je graag persoonlijk advies en helpen je de juiste tegel te vinden. Steenlook tegels gaan jarenlang mee en zijn zowel duurzaam als onderhoudsvrij.