Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Steenlook tegels 120x120

Steenlook tegels 120x120 zijn een echte blikvanger in je interieur. Ze vormen een natuurlijke basis op de vloer of op de muur. Steenlook tegels hebben een stoer en robuust uiterlijk. Ze zijn niet van echte natuursteen te onderscheiden. Bij Ceramica Vloeren vind je steenlook tegels in verschillende tinten en formaten. Zo is er altijd wel een tegels te vinden die helemaal aansluit bij jouw interieurwensen. Steenlook tegels passen goed in een industrieel interieur, maar ook in andere woonstijlen komen ze prima tot hun recht. Naast steenlook tegels hebben we ook betonlook, houtlook en marmerlook tegels in ons assortiment.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 1 van 1 producten

Steenlook tegels van 120x120 met een authentieke uitstraling

Met steenlook tegels van 120x 120 creëer jij een vloer of wand met een authentieke uitstraling. Steenlook tegels van zo’n groot formaat zijn vrijwel zonder voeg te plaatsen. Het effect van echte natuursteen wordt daardoor nog eens extra versterkt. Onze tegels zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Ze komen uit high-end fabrieken in Italië en zijn tot in detail afgewerkt. Keramische tegels zijn een prima alternatief voor natuursteen en ook nog eens veel vriendelijker geprijsd. Ze zijn dan ook perfect voor jouw woning, kantoor of bedrijfspand.

Tegels in steenlook: gemakkelijk en onderhoudsvrij

Het grote voordeel van steenlook tegels van 120x120 is dat ze onderhoudsvrij zijn. Je hebt er verder geen omkijken naar. Het schoonmaken van keramische tegels is heel eenvoudig. Je neemt ze af met een vochtige doek of je haalt er een dweil over. Daarvoor kun je het beste lauw, gekookt water met een scheutje azijn erin gebruiken. Steenlook tegels zijn stevig en duurzaam. Ze gaan jarenlang mee. Dat komt omdat onze keramische vloertegels kras- en slijtvast zijn. Ze behouden hun kleur en zijn bestand tegen vocht en vlekken. Eigenlijk kun je dus in elke ruimte gebruiken.

Steenlook tegels voor een scherpe prijs

Bij Ceramica Vloeren gaan we altijd voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. We kopen onze tegels rechtstreeks bij de fabriek in Italië in. Daarnaast besparen we op onze personeelskosten. Zo kunnen we de prijs van onze keramische tegels scherp houden en betaal jij nooit teveel. De montage van de tegels verzorg je zelf. Natuurlijk helpen we je daar graag bij door je een tegelzetter uit ons vaste montageteam te adviseren. Wil jij onze steenlook tegels van 120x120 van dichtbij komen bekijken? Kom dan naar onze showroom, wij geven je graag advies op maat.