Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Steenlook tegels 100x100

Met steenlook tegels 100x100 maak je een krachtig statement. Steenlook tegels van een groot formaat zijn echte blikvangers. Ze passen dan ook perfect in je woning, kantoor of bedrijfspand. Het voordeel van grootformaat tegels is dat er nauwelijks een voeg nodig is. Zo lijkt je wand of vloer gemaakt van echte natuursteen. Bij Ceramica Vloeren vind je steenlook tegels in veel verschillende formaten en kleuren. Ze hebben een natuurlijke en authentieke uitstraling. Naast tegels in steenlook hebben wij ook wand- en vloertegels in betonlook, houtlook en marmerlook, die niet van echt te onderscheiden zijn.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 5 van 5 producten

Steenlook tegels van 100x100: gemakkelijk en onderhoudsvrij

Steenlook tegels van 100x100 zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Ze gaan dan ook jarenlang mee. Keramische tegels zijn kras- en slijtvast en daarnaast ook nog vuurvast en antistatisch. Ze kunnen tegen intensief gebruik. De meeste van onze keramische tegels kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het schoonhouden is erg gemakkelijk: je neemt de tegels af met een vochtige doek of je dweilt ze met lauw, gekookt water met wat azijn erin. Onze tegels worden gemaakt in high-end fabrieken in Italië. Ze hebben een uniek design en zijn perfect afgewerkt.

Steenlook tegels voor een scherpe prijs

Wij willen keramische vloertegels en wandtegels zo betaalbaar mogelijk maken. Daarom leveren we rechtstreeks vanuit de fabriek en besparen we op onze personeelskosten. Zo houden we de prijzen van onze steenlook tegels scherp en betaal je nooit teveel. De montage van de tegels verzorg je zelf om de prijs van onze tegels zo laag mogelijk te houden. Wil je daarbij geholpen worden? Geen probleem. We adviseren je graag een tegelzetter uit ons vaste montageteam om jouw tegels professioneel te monteren. Met steenlook tegels creëer je een stoere en solide basis voor je interieur.

Steenlook tegels en vloerverwarming

Steenlook tegels zijn prima te combineren met vloerverwarming. Ze zorgen dat de vloer egaal warm wordt en dat de ruimte comfortabel aanvoelt. Keramische tegels geleiden de warmte goed en houden deze lang vast. Dat heeft een gunstig effect op je energierekening. Wil jij weten welke steenlook tegels van 100x100 het beste bij jouw interieur wens passen? Kom dan langs in onze showroom, we geven je graag persoonlijk advies. Keramische tegels zijn de ideale oplossing als je een wand of vloer met een natuurlijke uitstraling wilt. Ze passen binnen iedere ruimte en zijn schikt voor alle woonstijlen.