Showroom Zaandam

Bent u oriënteerde en opzoek naar een keramische tegel of een ander soort vloer? Dan is een bezoek aan onze 3.500m2 shop in shop showroom zeker de moeite waard.

Wij zitten in het pand van de XXL Keukenloods in Zaandam. Waarom? Zo houden wij onze kosten laag en heeft u bij ons altijd de scherpste prijs! Wij zijn zelfs scherper dan de online webshops!

Ceramica Vloeren in Zaandam

In onze meer dan 3.500 vierkante meter shop in shop showroom presenteren wij een ruim assortiment van verschillende vloeren in grote vloer vlakken.

U loopt dus rond over verschillende vloervlakken en kunt hierdoor goed inschatten hoe uw keramische tegel of ander soort vloer er in uw woning uit komt te zien.

Wij zitten in het pand van de XXL Keukenloods in Zaandam. Zo houden wij onze kosten laag en heeft u bij ons altijd de scherpste prijs! Wij zijn zelfs scherper dan de online webshops!

Ook voor de montage van al onze producten bent u bij ons aan het juiste adres. Interesse in onze producten en service? Wij zijn iedere dag geopend & beschikbaar voor al uw vragen.

Marmer-, hout-, beton- of steenlook

De keramische vloertegels van Ceramica Vloeren bekijk je in Zaandam. Je ziet de vier verschillende stijlen: marmerlook, houtlook, betonlook of steenlook. De tegels zijn nauwelijks van het echte materiaal te onderscheiden en geven bijvoorbeeld echt de sfeer van een houten vloer. Keramische tegels zijn sterk en onderhoudsvriendelijk, waardoor veel mensen liever voor tegels kiezen dan voor echt hout. Ook kun je keramische tegels combineren met vloerverwarming, omdat de tegels niet uitzetten of krimpen bij temperatuurschommelingen. Je bekijkt de vier looks bij de hoofdlocatie van Ceramica Vloeren in Zaandam.

Hoge kwaliteit

De keramische tegels van Ceramica Vloeren staan bekend om hun hoge kwaliteit en worden direct ingekocht vanuit verschillende high-end fabrieken in Italië. Hier worden de tegels gebakken en wordt ervoor gezorgd dat de tegels de hoogst mogelijke kwaliteit hebben. We kopen direct vanuit de fabriek in, waardoor we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kunnen garanderen. U heeft bij ons altijd de scherpste prijs! Een nieuwe vloer is een keuze voor vele jaren en daarom kies je voor een sterke tegel in de juiste look, het juiste formaat en de juiste kleur. Bij Ceramica Vloeren in Zaandam vind je de ideale tegel voor jouw woning.