Showroom Zaandam

Heeft u interesse in een keramische tegel voor uw vloer of badkamer? Of misschien een prachtige A-merk pvc vloer? Dan is een bezoek aan onze showroom in Zaandam zeker de moeite waard. In onze meer dan 3.500 vierkante meter showroom hebben wij een ruim gemonteerde presentatie van bijzonder, tijdloos design.

Ceramicavloeren in Zaandam

Ervaar ons zorgvuldig geselecteerde assortiment aan duurzame materialen in combinatie met de multifunctionele eigenschappen van Italiaans keramiek met eigen ogen. Toch liever een A-merk pvc vloer? Ook voor A-merk pvc vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. In onze meer dan 3.500 vierkante meter showroom presenteren wij een ruim assortiment in grote vloer vlakken & wanden. U loopt dus rond over de verschillende vloervlakken en kunt hierdoor goed inschatten hoe de keramische tegel of A-merk pvc vloer er in uw huis uit komt te zien. Interesse in onze producten en service? Wij zijn iedere dag geopend & beschikbaar voor al uw vragen.

Marmer-, hout-, beton- of steenlook

De keramische vloertegels van Ceramicavloeren bekijk je in Zaandam. Je ziet de vier verschillende stijlen: marmerlook, houtlook, betonlook of steenlook. De tegels zijn nauwelijks van het echte materiaal te onderscheiden en geven bijvoorbeeld echt de sfeer van een houten vloer. Keramische tegels zijn sterk en onderhoudsvriendelijk, waardoor veel mensen liever voor tegels kiezen dan voor echt hout. Ook kun je keramische tegels combineren met vloerverwarming, omdat de tegels niet uitzetten of krimpen bij temperatuurschommelingen. Je bekijkt de vier looks bij de hoofdlocatie van Ceramicavloeren in Zaandam.

Hoge kwaliteit

De keramische tegels van Ceramicavloeren staan bekend om hun hoge kwaliteit en worden direct ingekocht vanuit een high-end fabriek in Italië. Hier worden de tegels gebakken en wordt ervoor gezorgd dat de tegels de hoogst mogelijke kwaliteit hebben. We kopen direct vanuit de fabriek in, waardoor we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kunnen garanderen. Een nieuwe vloer is een keuze voor vele jaren en daarom kies je voor een sterke tegel in de juiste look, het juiste formaat en de juiste kleur. Bij Ceramicavloeren in Zaandam vind je de ideale tegel voor jouw woning.