PVC Visgraat

U heeft bij ons altijd de scherpste prijs! https://www.ceramicavloeren.nl/producten/montinique-pvc-vloeren

Ben je op zoek naar een volwaardig alternatief voor een houten parket of een betonnen vloer? Dan ben je bij Ceramica Vloeren aan het juiste adres. Ceramica Vloeren heeft namelijk een prachtig aanbod van Montinique PVC vloeren. De Montinique PVC vloeren zijn in visgraat zijn niet te onderscheiden van echt hout. Zo profiteer je van een schitterend uitziende vloer en vele andere voordelen. Een pvc-vloer is namelijk eenvoudig te onderhouden, geluiddempend en krasvaster dan een echte houten voer. Bekijk nu de uitgebreide collectie in visgraat en kies uit verschillende kleuren en formaten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies!

Een mooie pvc-vloer in visgraat voor elke ruimte 

Een pvc-vloer in visgraat zal prachtig staan in elke ruimte van je woning, zoals de hal, woonkamer of slaapkamer. Ceramica Vloeren heeft een uitgebreide collectie van het hoogwaardige pvc merk Montinique in verschillende kleuren en formaten. Zo kun je ook kiezen voor pvc-tegels in een beton- of houtlook. Een visgraat vloer past prachtig in een landelijk, modern of traditioneel interieur. De natuurlijke uitziende houtkleur is eenvoudig te combineren met diverse stijlen en meubels. De pvc vloeren van Montinique zijn voorzien van een ‘register embossing’. Dit betekent dat de tegels voorzien zijn van realistische houtstructuren, waardoor jouw vloer nog natuurlijker zal ogen!

Een volwaardig alternatief voor een echte houten visgraat vloer

Ben je op zoek naar de beste pvc-vloeren, dan ben je bij Ceramica Vloeren aan het juiste adres. Onze pvc-vloeren zijn namelijk een volwaardig alternatief voor een houten parket of een betonnen vloer. De pvc-collectie van het hoogwaarde merk Montinique is namelijk niet van echt hout of beton te onderscheiden, prachtig om te zien en erg duurzaam. Met deze aankoop zul je een decennia lang genieten van een kras- en slijtvaste, makkelijk te onderhouden, warme en mooie vloer!

Een visgraat vloer in je keuken? Dat kan met de pvc-vloer van Ceramica Vloeren

Wil je graag een visgraat-vloer in de keuken? Met de pvc visgraat vloeren van Ceramica Vloeren is dit mogelijk! De pvc-vloer is namelijk uitstekend bestand tegen vocht. Een omgevallen glas is dus geen enkel probleem! Hierdoor kun je zorgeloos genieten van de prachtige uitstraling van een visgraat vloer, zonder de nadelen van een echte houten vloer. Daarnaast zijn onze pvc-vloeren ook geluiddempend, slijtvast en eenvoudig te onderhouden. Met slechts een stofzuiger en een vochtige doek houd je je vloer prachtig schoon.

Profiteer van vrijblijvend advies van Ceramica Vloeren

Wil je graag meer weten over de pvc-vloeren in visgraat van Ceramica Vloeren. Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, advies, montage en een begroting. Daarnaast is het ook mogelijk om de hoofdlocatie te bezoeken om de mooie vloeren in het echt te bewonderen.

3.500m2 showroom
in Zaandam

Keramische tegels & vloeren
Kom eens langs