PVC Planken

U heeft bij ons altijd de scherpste prijs! https://www.ceramicavloeren.nl/producten/montinique-pvc-vloeren

Als u zich oriënteert naar de allerbeste pvc planken vloeren, als volwaardig alternatief voor een houten parket vloer, dan is het hoogwaardig pvc merk Montinique van Ceramica Vloeren een sterke kandidaat. De pvc planken vloeren van Montinique zijn prachtig om te zien, niet van echt hout te onderscheiden en vooral ook uitermate duurzaam.

Dit maakt onze pvc planken vloeren tot een investering voor decennia zorgeloos genieten van een fraaie, warme, slijtvaste en zeer eenvoudig te onderhouden hout look vloer.

Een hoogwaardige pvc planken vloer van het merk Montinque creëert u een realistische simulatie van een houten vloer dat nagenoeg niet van echt te onderscheiden is. Natuurlijk, het is niet echt hout... Daar staat tegenover dat een hoogwaardige pvc planken vloer van Montinique veel voordelen biedt.

Een pvc planken vloer leggen is veel minder bewerkelijk dan het leggen van houten parket of een keramische tegel of gietvloer. Het materiaal zelf is lichter en zonder zagen of slijpen makkelijk op maat te maken. Dit betekent: minder stof, minder lawaai en minder afval. Daarnaast heeft een pvc planken vloer van Montinique een sterke slijtlaag die bestand is tegen intensief gebruik. Pvc krast en slijt nagenoeg niet, kan tegen vocht en sterke temperatuurverschillen.

De pvc planken vloeren zijn bij uitstek geschikt voor huishoudens met een allergisch gezinslid, alle pvc planken vloeren van Montinique zijn duurzaam en ecologisch gecertificeerd. De delen worden naadloos gelegd en kunnen langs de wanden zelfs worden afgekit om stof en huismijt geen kans te geven. Reinigen is makkelijk met een stofzuiger of stofzuigrobot en af en toe een vochtige doek. Een houten parketvloer loopt maar zelden van de woonkamer door naar de keuken, de meeste mensen kiezen voor keramische tegels in de keuken. Met een pvc planken vloer van Montinique is dat niet nodig, want dat is uitstekend bestand tegen vocht.

Heeft u vloerverwarming? Dan is een pvc planken vloer van Montinique perfect, de pvc planken vloeren geleiden de warmte goed. Daarnaast is een pvc planken vloer geluiddempend. Zeker voor mensen die in een huis met meerdere verdiepingen wonen is het fijn om over een pvc planken vloer te lopen, omdat onze pvc planken vloeren door zijn verschillende lagen het geluid dempt.

Voor alle overige vragen zijn wij elke dag beschikbaar, je kan vrijblijvend contact met ons opnemen of onze showroom bezoeken om onze hoogwaardige pvc planken vloeren van het merk Montinique in het echt te zien.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen