PVC betonlook

U heeft bij ons altijd de scherpste prijs! https://www.ceramicavloeren.nl/producten/montinique-pvc-vloeren

Als u zich oriënteert naar de allerbeste pvc betonlook vloeren, als volwaardig alternatief voor een beton of gietvloer, dan is het pvc merk Montinique een sterke kandidaat. De pvc betonlook vloeren van Montinique zijn prachtig om te zien, niet van echt te onderscheiden en vooral ook uitermate duurzaam. Dit maakt onze pvc betonlook vloeren tot een investering voor decennia zorgeloos genieten.

De meest realistische betonvloer is… een echte betonvloer. Op de voet gevolgd door een betonlook pvc vloer van Montinique. Met name in bestaande bouw is het lastig om nieuwe, strak afgewerkte betonvloeren te creëren. Zeker als het gaat om vloeren op een verdieping, waarbij de ondergrond niet per se 100% rigide is. Bovendien is het storten van beton een klus die veel stof en rommel met zich meebrengt. Daar hebt u met name in een reeds bewoond huis niet per se behoefte aan. Voor wie toch graag een vloer met een stoere, industriële uitstraling wenst, is een Montinique betonlook pvc vloer een prachtig alternatief. Dat is een lichtgewicht, gemakkelijk aan te brengen vloer met de authentieke ongepolijste uitstraling van beton.

We horen van onze afnemers wel dat hun gasten door de knieën gaan om even op de vloer te tikken en te krabben. Onze pvc betonlook tegels lijkt zo echt doordat de toplaag zeer mat is en bovendien qua structuur heel precies de betonnen afbeeldingen heeft. Dus minuscule putjes en belletjes in het pvc betonlook kun je ook echt voelen.

Ook nieuw bij Ceramica Vloeren: de betonnen gietvloeren van het hoogwaardige pvc merk Montinique. Een pvc vloer die er precies zo uitziet als een gietvloer. Het lijkt onmogelijk maar Montinique maakt het waar. Het is mede mogelijk doordat de pvc betonlook delen van Montinique nagenoeg naadloos aansluiten. Hierdoor verdwijnt het tegel- of planken effect en lijkt de vloer uit één stuk gegoten.

Voor alle overige vragen zijn wij elke dag beschikbaar, je kan vrijblijvend contact met ons opnemen of onze showroom bezoeken om onze Montinique pvc betonlook vloeren in het echt te zien.

3.500m2 showroom
in Zaandam

Keramische tegels & vloeren
Kom eens langs