Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Plavuizen 90x90

Voor de mooiste plavuizen 90x90 ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in keramische wand- en vloertegels van de beste kwaliteit. Deze zijn leverbaar in allerlei verschillende formaten en diverse looks. Zo zijn er altijd plavuizen te vinden, die de perfecte basis vormen voor jouw interieur. Wij kopen onze tegels en plavuizen rechtstreeks in vanuit de fabriek in Italië. Daarom kunnen we onze prijzen laag houden. Wij willen de hoogste kwaliteit en het mooiste design betaalbaar maken. Zodat jij een prachtige plavuizenvloer in een authentieke look in je woning kan leggen.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 20 van 20 producten

Open filter

Plavuizen van 90x90 in verschillende looks

Ieder heeft zijn eigen smaak en dat is meestal goed terug te zien in het interieur. Daarom leveren wij tegels en plavuizen in verschillende looks. Ga jij voor strak en industrieel? Dan passen onze tegels in steenlook en betonlook daar perfect bij. Voor een warme en landelijke woonstijl hebben we juist weer tegels in een natuurlijke houtlook, die niet van echt te onderscheiden is. En zoek jij een luxe en exclusieve uitstraling? Kijk dan eens bij onze prachtige keramische tegels in marmerlook. De plavuizen van 90x90 zijn er in steenlook, betonlook en marmerlook.

Voordelen van plavuizen

De keramische tegels van Ceramica Vloeren zijn kras- en slijtvast. Ze kunnen dus een flink stootje hebben. De meeste plavuizen kunnen zowel binnen- als buitenshuis worden gelegd. Keramische plavuizen zijn glad en hygiënisch. Je dweilt ze met gekookt water met azijn of met een sopje met milde allesreiniger. Het is belangrijk om geen reiniger met olie, vet of zeep te gebruiken. Een ander voordeel van plavuizen is dat ze uiterst geschikt zijn om te combineren met vloerverwarming. De tegels verdelen de warmte egaal over de vloer en houden deze lange tijd vast. Dat betekent dus minder stoken en minder betalen voor je energierekening.

Montage? Regelen we voor je!

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

Veelgestelde vragen

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Ja, keramische tegels zijn de beste geleider van warmte en dus het beste voor uw rendement.

Is een keramische vloer geschikt voor huisdieren?

De keramische vloertegel is uitermate geschikt wanneer je huisdieren hebt; vloertegels zijn slijt- en krasvast en onderhoudsvrij.

Hoeveel snijverlies moet er berekend worden?

Bij het plaatsen van tegels moet je (bijna) altijd de tegels snijden of zagen. Wij krijgen vaak de vraag hoeveel snijverlies daarvoor gerekend moet worden. Het is lastig om daar een precies antwoord op te geven. Het snijverlies verschilt behoorlijk van 5% tot wel meer dan 20%. Het snijverlies is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de maten van de ruimte, de maat van tegel en het patroon van leggen. Het meest gunstige snijverlies is bij het tegelen in wildverband of bij tegels die bijna zonder te snijden geplaatst kunnen worden. Het snijverlies is dan ongeveer rond de 5%. Maar gebruikelijker is om 10% snijverlies aan te houden. Je kunt ook altijd de tegels uittekenen en daarna het aantal tegels te tellen.