Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Plavuizen 80x80

Ben jij op zoek naar hoogwaardige plavuizen van 80x80? Wij hebben een groot assortiment tegels en plavuizen voor je klaarstaan in allerlei formaten. Bovendien heb je keuze uit diverse looks. Onze plavuizen zijn van de hoogste kwaliteit keramiek. Ze worden gemaakt in gespecialiseerde fabrieken in Italië. Daar kopen wij ze rechtstreeks in. Zo kunnen we de prijs van onze plavuizen laag houden. De plavuizen 80x80 zijn tot in detail afgewerkt en kunnen bijna naadloos worden gelegd. Er zijn dus geen dikke, storende voegen nodig. Met keramische plavuizen creëer je een egale vloer met een authentieke uitstraling. Dat is nog eens een goede basis voor je interieur!

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 15 van 15 producten

Open filter

Plavuizen van 80x80 zijn handig en schoon

Plavuizen van 80x80 zijn zowel in je woning, als in kantoor- en bedrijfspanden een ideale ondergrond. Ze zijn uiterst sterk en gaan jarenlang mee. Onze plavuizen zijn kras- en slijtvast, zodat je ze ook in ruimtes kunt leggen waar intensief gelopen en geleefd wordt. Een ander voordeel van plavuizen is dat ze hygiënisch zijn en weinig onderhoud vragen. Je maakt ze schoon met gekookt water, dat je laat afkoelen tot warm. Daaraan voeg je wat azijn toe. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een milde allesreiniger of speciaal schoonmaakmiddel voor plavuizen. Het is dan wel belangrijk dat dit middel geen olie, vet of zeep bevat.

Welke look kies jij?

Onze plavuizen van 80x80 zijn er in een stoere steenlook. Daarbij kun je kiezen uit lichte en donkere tinten. De plavuizen hebben een natuurlijke uitstraling. Plavuizen in steenlook doen het heel goed in een strak, industrieel interieur. In ons assortiment vind je ook tegels in betonlook, houtlook en marmerlook. Wil je een warme en landelijke sfeer creëren? Dan kies je voor de houtlook, die niet van echt hout te onderscheiden is. Met tegels in marmerlook creëer je een luxe en exclusieve uitstraling. Onze tegels en plavuizen passen eigenlijk in alle woonstijlen. Het gaat erom welke look jou het meest aanspreekt.

Het leggen van plavuizen van 80x80

Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden, vragen wij je de montage van de plavuizen zelf te verzorgen. Heb je daar hulp bij nodig? Dan bieden wij die natuurlijk graag: in ons vaste montageteam werken professionele tegelzetters, die jouw keramische vloer als geen ander kunnen leggen. De meeste van onze keramische plavuizen kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Bovendien zijn ze erg geschikt om te combineren met vloerverwarming. De warmte wordt goed verdeeld en vastgehouden. Hierdoor heb je minder stookkosten en dus een lagere energierekening.