Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Plavuizen 60x60

Zoek jij mooie plavuizen 60x60? Dan is er bij ons altijd wel een tegel te vinden die bij jouw woonwensen past. Wij bieden je een uitgebreid assortiment keramische wand- en vloertegels in verschillende designs. Deze zijn ook nog eens leverbaar in vele formaten. De tegels hebben een natuurlijke en authentieke uitstraling. Ze komen rechtstreeks uit gespecialiseerde fabrieken in Italië, waar de productie plaatsvindt. Vanwege deze manier van inkopen, kunnen wij de prijzen laag houden. Alle tegels bij Ceramica Vloeren zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Daarom zijn ze stevig en duurzaam. Een vloer van keramische plavuizen gaat jarenlang mee.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 24 van 34 producten

Open filter

Welke look kies jij voor je plavuizen van 60x60?

Onze plavuizen van 60x60 zijn er in steenlook en betonlook. Daarbij kun je kiezen uit een groot aantal lichte en donkere tinten. Houd jij van een industriële woonstijl? Dan is een vloer van steen- of betonlook plavuizen een prachtige basis. Onze tegels in houtlook worden veel gebruikt in een landelijk interieur, vanwege hun natuurlijk, warme kleur. Maar je kunt ook voor chic gaan met grote plavuizen marmerlook. Daarmee creëer je een exclusieve en luxe uitstraling. Vanwege hun high-end design zijn onze tegels niet van echt te onderscheiden.

Duurzaam en gemakkelijk

Keramische plavuizen zijn duurzaam. Ze zijn erg sterk en bovendien kras- en slijtvast. Je kunt ze dus probleemloos in de woonkamer, hal of keuken te leggen. Daarnaast hebben plavuizen van 60x60 maar weinig onderhoud nodig. Je dweilt ze met gekookt water, dat tot lauw is afgekoeld, met wat azijn erin. De meeste van onze plavuizen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Een ander voordeel van plavuizen is dat ze heel goed gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming. Ze geleiden de warmte goed, zodat de vloer egaal warm wordt.

Lage prijzen, hoge kwaliteit

Dankzij rechtstreekse inkoop en het besparen op personeelskosten, kunnen wij onze prijzen laag houden. Dat geldt niet voor de kwaliteit: die is altijd uitstekend. De montage van de plavuizen verzorg je zelf. Wil je dat toch liever aan ons overlaten? Ook dat is geen probleem. Wij werken samen met een vast team van tegelzetters en helpen je graag de vloer professioneel te laten leggen. Zo bieden wij je het totaalpakket voor een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt al onze vloertegels en plavuizen bekijken in de showroom. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en kun je de beste plavuizen van 60x60 vinden.

60x60 tegels inclusief montage

Ook montage nodig? Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

Veelgestelde vragen

Is een keramische vloer geschikt voor huisdieren?

De keramische vloertegel is uitermate geschikt wanneer je huisdieren hebt; vloertegels zijn slijt- en krasvast en onderhoudsvrij.

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Ceramica Vloeren biedt keramische tegels en montage onder één dak. Wij hebben samenwerkingen met professionele tegelzetters met een landelijke dekking. Wij ontzorgen jouw project van A tot Z.

Hoeveel snijverlies moet er berekend worden?

Bij het plaatsen van tegels moet je (bijna) altijd de tegels snijden of zagen. Wij krijgen vaak de vraag hoeveel snijverlies daarvoor gerekend moet worden. Het is lastig om daar een precies antwoord op te geven. Het snijverlies verschilt behoorlijk van 5% tot wel meer dan 20%. Het snijverlies is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de maten van de ruimte, de maat van tegel en het patroon van leggen. Het meest gunstige snijverlies is bij het tegelen in wildverband of bij tegels die bijna zonder te snijden geplaatst kunnen worden. Het snijverlies is dan ongeveer rond de 5%. Maar gebruikelijker is om 10% snijverlies aan te houden. Je kunt ook altijd de tegels uittekenen en daarna het aantal tegels te tellen.