Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Plavuizen 30x60

Voor de mooiste plavuizen van 30x60 ben je bij ons aan het juiste adres. Plavuizen 30x60 zijn eigenlijk ideaal in alle ruimtes. Ze zijn duurzaam en onderhoudsvrij. Daarnaast zijn ze erg geschikt voor vloerverwarming. In ons assortiment vind je keramische tegels en plavuizen in heel veel verschillende formaten. Ze zijn er in steen-, beton-, hout- en marmerlook. Onze tegels en plavuizen komen uit high-end fabrieken in Italië en zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Toch kunnen wij de prijs betaalbaar houden, omdat we onze plavuizen rechtstreeks bij de fabriek inkopen.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 15 van 15 producten

Open filter

Plavuizen van 30x60 met een natuurlijke look

Wij hebben keramische tegels en plavuizen in verschillende authentieke looks. De plavuizen van 30x60 zijn er in een stoere steenlook en betonlook. Daarbij kun je kiezen uit veel verschillende grijstinten, van lichtbeige tot antraciet. Naast tegels in steen- en betonlook vind je bij ons ook tegels in houtlook. Die hebben de warme uitstraling van echt hout. Als je voor een chic sfeertje wil gaan, zijn onze marmerlooktegels een aanrader. De tegels zijn niet van echt te onderscheiden en passen binnen iedere woonstijl. Zo vind je altijd de plavuizen die bij aansluiten bij jouw interieurwensen.

Onderhoudsvrij en duurzaam

Plavuizen van 30x60 zijn hygiënisch en onderhoudsvrij. Je hoeft ze alleen maar te dweilen met lauw, gekookt water met een scheutje azijn erin. Keramische tegels en plavuizen zijn erg sterk. Daarom gaat een vloer van plavuizen jarenlang mee. De meeste van onze tegels en plavuizen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Een ander voordeel van plavuizen is dat ze uitstekend samengaan met vloerverwarming. Plavuizen geleiden de warmte goed en zorgen dat die over de hele vloer verdeeld wordt. Zo voelt je vloer altijd comfortabel warm aan.

Plavuizen als solide basis

Met plavuizen van 30x60 leg jij een krachtige basis voor je interieur. Keramische tegels zijn slijt- en krasvast, zodat ze in iedere ruimte gelegd kunnen worden. Onze tegels en plavuizen zijn perfect afgewerkt. Er is maar een dunne voeg nodig. Je krijgt dus een vloer die rust en eenheid uitstraalt. Wil je graag hulp bij het leggen van je plavuizen? Dan adviseren wij je graag een tegelzetter uit ons vaste montageteam. Je bent van harte welkom in onze showroom. We geven je graag persoonlijk advies en helpen je om de juiste plavuizen van 30x60 te vinden.