Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Plavuizen 100x100

Ben jij op zoek naar plavuizen 100x100? Dan hebben wij de plavuizen die jij zoekt. Met plavuizen van een groot formaat leg je een vloer die er mag zijn! Wij hebben een breed assortiment tegels en plavuizen voor je klaarstaan, zodat jij meer dan genoeg hebt om uit te kiezen. Onze tegels zijn er in verschillende formaten en looks. Zo hebben we voor iedere interieurwens de juiste tegel. We kopen onze plavuizen rechtstreeks in uit high-end fabrieken in Italië. Ze worden gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 2 van 2 producten

Tegels en plavuizen in natuurlijke looks

Onze plavuizen van 100x100 zijn er in een robuuste betonlook. Ze hebben een natuurlijke uitstraling en zijn dan ook niet te onderscheiden van echt beton. Plavuizen in betonlook staan prachtig in een modern of industrieel interieur. Maar ook in een landelijke keuken of badkamer zijn ze helemaal op hun plaats. Naast tegels in betonlook hebben we ook tegels in steenlook, houtlook en marmerlook. Houd je van stoer? Dan zijn de steenlook tegels zeker de moeite waard om te bekijken. De houtlook zorgt voor een warme basis, terwijl de marmerlook juist weer wat chiquer is.

Schoon en gemakkelijk

Het voordeel van plavuizen van 100x100 is dat je er jarenlang plezier van hebt. Je kiest dus met recht voor een duurzame keramische vloer. Daarnaast zijn plavuizen onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te houden. Je dweilt ze met lauw, gekookt water met een beetje azijn erin. Een gladde vloer van plavuizen is ideaal voor mensen met een allergie. Daarnaast combineer je tegels en plavuizen prima met vloerverwarming. De tegels geleiden de warmte goed, zodat die egaal over de vloer verdeeld wordt. Bovendien houden plavuizen de warmte lang vast en dat is weer gunstig voor je energierekening.

Betaalbare kwaliteit

Onze keramische tegels en plavuizen zijn perfect afgewerkt en van een hoge kwaliteit. Toch rekenen wij niet de hoofdprijs. We willen keramische tegels graag betaalbaar maken. Door onze rechtstreekse inkoop en weinig personeel houden we de prijzen scherp. In onze showroom geven we je graag persoonlijk advies en helpen we je de juiste plavuizen van 100x100 te vinden. En heb je hulp nodig bij de montage? Ook dat is geen probleem. Wij adviseren je graag een tegelzetter uit ons vaste montageteam om jouw plavuizenvloer te leggen.

Het vaste montageteam van Ceramica Vloeren

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

Veelgestelde vragen

Is een keramische vloer onderhoudsvriendelijk?

Ja, een keramische vloer krast niet, is onderhoudsvrij en is makkelijk schoon te maken. Een vloer voor jarenlang plezier!

Kunnen groot formaat keramische tegels ook op de muur, bijv in onze badkamer?

Jazeker, groot formaat tegels op de muur is ideaal. Juist in kleinere ruimtes zoals badkamer en toilet. Grote keramische tegels maakt de ruimte rustig en ruimtelijk, dit komt omdat er door groot formaat keramische tegels minder voeg in de ruimte aanwezig is.

Hoeveel snijverlies moet er berekend worden?

Bij het plaatsen van tegels moet je (bijna) altijd de tegels snijden of zagen. Wij krijgen vaak de vraag hoeveel snijverlies daarvoor gerekend moet worden. Het is lastig om daar een precies antwoord op te geven. Het snijverlies verschilt behoorlijk van 5% tot wel meer dan 20%. Het snijverlies is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de maten van de ruimte, de maat van tegel en het patroon van leggen. Het meest gunstige snijverlies is bij het tegelen in wildverband of bij tegels die bijna zonder te snijden geplaatst kunnen worden. Het snijverlies is dan ongeveer rond de 5%. Maar gebruikelijker is om 10% snijverlies aan te houden. Je kunt ook altijd de tegels uittekenen en daarna het aantal tegels te tellen.