Ceramica Vloeren

Ceramica Vloeren is een import bedrijf dat gespecialiseerd is in keramische tegels. Voor al uw vragen neemt u rechtstreeks contact op met de eigenaar Ken Jansen.

Bekijk assortiment

Waarom keramische tegels bij Ceramica Vloeren?

Alleen het beste is goed genoeg, al onze Italiaanse high-end tegelfabrieken produceren gemiddeld al meer dan 40 jaar. Onze gehele collectie is 100% Made in Italy en elke fabriek is sterk gericht op technologische innovatie en ecologische duurzaamheid. Deze fabrieken houden zich intensief bezig met onderzoeken en experimenten voor continue productverbeteringen in termen van uiterlijk en prestaties. Alle producties, onderzoek en innovatie vinden plaatsen in 100% Italiaanse fabrieken en laboratoria.

Elke stap in het proces wordt constant gemonitord, van de selectie van de grondstoffen tot de opslag, van het malen van het mengsel tot het mengen en koken van de keramische tegels, van het fabricageproces tot de kwaliteitscontrole op de eindproducten. Al deze processen maakt het verschil.

Milieu en duurzaamheid

Het aardewerk van onze Italiaanse high-end keramische tegelfabrieken zijn volledig gemaakt van natuurlijke grondstoffen en wordt vervaardigd via een gesloten proces dat zich onderscheidt door een extreem lage impact op het milieu. Onze keramische producten en ons assortiment gaan veel verder dan de gebruikelijke producten die u nu op de markt kunt vinden. Onze keramische tegels zijn voor iedere ruimte geschikt: woonkamer, keuken, badkamer & toilet.

Ons uniek assortiment

Met passie voor design, geïnspireerd en geadviseerd door verschillende Italiaanse high-end tegelfabrieken hebben wij voor u een uniek assortiment samengesteld van de hoogste kwaliteit.

De voordelen van Ceramica Vloeren

  • Een uniek assortiment samengesteld met verschillende high-end Italiaanse tegelfabrieken.
  • Behalve een uniek assortiment is onze presentatie ook uniek. Wij begrijpen het heel goed dat het moeilijk is een keuze te maken vanuit een losse tegel, bij Ceramicavloeren plakken wij daarom ons unieke assortiment in een ruime presentatie.
  • Alleen hoogwaardige materialen en de beste kwaliteit.
  • Rechtstreekse inkoop en daardoor altijd de scherpe prijs!
  • Snelle leveringen vanuit Italië omdat wijzelf ook het transport organiseren.
  • Uw keramische tegels nog niet nodig? Ook organiseren wij de opslag voor u, zo heeft u de zekerheid dat uw keramische tegels op tijd zijn zonder dat u het zelf hoeft op te slaan.
  • Montage, Ceramica Vloeren is hoge service en kwaliteit en daar hoort ook montage bij. Van de eerste schetsen tot aan de montage en oplevering bij u thuis, onze vakmensen ontzorgen u volledig.

Waarom Ceramica Vloeren?

Wij gaan verder dan alleen verkoop, van de eerste schetsen tot aan de montage en oplevering bij u thuis.

Beste product voor vloerverwarming

Een vast montageteam

Vrij van onderhoud, krast en verkleurd niet

Elke dag bereikbaar

Hoogwaardige materialen & kwaliteit

Rechtstreeks ingekocht in Italië

Uniek en exclusief assortiment

Vrijblijvend bezoek, advies & een begroting

Bekijk ons assortiment online

Keramische tegels
Bekijk assortiment