Wat zijn de kosten?

Begrijpelijke dat u zich dat afvraagt. U wilt vooraf een indicatie weten om zo te bepalen of een bezoek aan onze showroom in Zaandam überhaupt wel de moeite waard is.

Houd er alstublieft rekening mee dat onze prijzen van veel verschillende factoren afhangen zoals: Wat voor ondergrond? Welke ruimtes in uw woning? Hoe bewerkelijk zijn de ruimtes? Hoeveel vierkante meter? Een keramische tegelvloer? Een A-merk pvc vloer? Een krimpvrije gietvloer? Een combinatie van een keramische tegel, pvc vloer of een krimpvrije gietvloer? Verschillende formaten & verschillende legpatronen... Er komt een hoop bij kijken en dat is juist goed, want wij gaan veel verder dan alleen verkoop.

Onze werkwijze

1

Bezoek onze showroom in Zaandam

Onze showroom is in totaal meer dan 3.500m2 en heeft een ruime presentatie van vloervlakken & wanden.

2

Product naar wens

We kijken met u mee in uw plattegrond, bespreken uw woonwensen, geven eerlijk advies over kleurencombinaties, formaten & legpatronen.

3

Gespecificeerde offerte

Nadat al uw wensen zijn besproken en door ons zijn genoteerd werken wij voor u een gespecificeerde offerte uit.

Om u toch een indicatie te geven van prijzen

  • Een groot formaat keramische tegel van 1 meter bij 1 met de uitstraling van een betonnen vloer heeft u op dit moment al voor €57,50 per m2. Met zo n groot formaat creëert u in alle ruimtes rust en ruimtelijkheid maar dan met alle voordelen van een keramische tegel.
  • Onze A-merk pvc vloeren van het hoogwaarde pvc merk "Montinique" hebben op dit moment een advies prijs van €39,95 tot €52,95 per m2.
  • Een high-end keramische tegel met de uitstraling van een houten vloer "keramisch parket" heeft u bij ons op dit moment al voor €62,25 per m2. Deze keramisch parket vloeren hebben een print variatie van maar liefst 60 stuks! Betekend dat u op 32m2 geen één dezelfde print heeft liggen. Alleen zo creëert u een vloer met een echte uitstraling van hout maar dan met alle voordelen van een keramische tegel.
  • Uw keramische tegels, pvc vloer of krimpvrije gietvloer nog niet nodig? Onze offertes zijn inclusief een opslag bij ons in het magazijn. Zo bent u zeker van de prijzen die wij op dit moment met elkaar afspreken.
  • Betalingen? U betaald voor uw producten pas wanneer er geleverd wordt. De factuur voor onze materialen & montage ontvangt u pas van ons zodra alles naar wens is opgeleverd.