Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Marmerlook tegels 90x90

Ben jij op zoek naar marmerlook tegels 90x90? Dan ben je bij Ceramica Vloeren aan het juiste adres. Wij hebben marmerlook tegels in verschillende formaten en tinten in ons assortiment. We helpen je graag de tegel te vinden die helemaal aansluit bij jouw interieur wensen. Marmer is al eeuwenlang populair. Het is een kostbaar natuurproduct dat luxe en klasse uitstraalt. Vooral in keukens en badkamers zie je veel marmer. Maar het kan net zo goed in andere ruimtes worden toegepast. Keramische tegels in marmerlook zijn een voordelige oplossing als je graag marmer in je interieur wilt hebben. Ze hebben de uitstraling van echt marmer en gaan jarenlang mee. Naast tegels in marmerlook vind je bij ons ook tegels in steenlook, betonlook en houtlook.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 2 van 2 producten

Marmerlook tegels: duurzaam en handig

Marmerlook tegels van 90x90 zijn krasvast en bestand tegen slijtage. Ze zijn gemakkelijk schoon te houden en kunnen zowel op de vloer als op de muur worden geplaatst. Onze keramische tegels komen uit high-end fabrieken in Italië. Daar worden ze gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Omdat marmerlook tegels zo stevig zijn, kun je ze in vrijwel iedere ruimte gebruiken. De meeste tegels zijn zelfs geschikt om buiten te plaatsen. Het schoonmaken van marmerlook tegels is heel eenvoudig: je neemt ze af met een doekje of dweilt ze met lauw, gekookt water met een scheutje azijn erin.

Niet van echt te onderscheiden

Onze marmerlook tegels van 90x90 zijn niet van echt marmer te onderscheiden. Ze hebben een unieke, geaderde structuur, alsof ze zo uit de natuur komen. Marmer betekent letterlijk ‘glanzende steen’ en zo zien onze marmerlook tegels er dan ook uit. Wij leveren onze keramische tegels rechtstreeks vanuit de fabriek in Italië. Daarnaast besparen we op onze personeelskosten. Zo kunnen we de prijzen van onze marmerlooktegels betaalbaar houden en betaal je nooit de hoofdprijs.

Bekijk ook eens deze formaten:
Marmerlook tegels 60x60
Marmerlook tegels 90x90
Marmerlook tegels 60x120
Alle marmerlook tegels

Geschikt voor vloerverwarming

Keramische tegels in marmerlook zijn prima geschikt voor vloerverwarming. Ze zorgen ervoor dat de vloer egaal warm wordt en houden de warmte lang vast. Dat zorgt voor een comfortabel gevoel als je over de vloer loopt. Om onze prijs zo laag mogelijk te houden, vragen wij je de montage van de tegels zelf te verzorgen. Wil je daar hulp bij? Dan adviseren wij je graag een tegelzetter uit ons vaste montageteam. Die kan jouw marmerlooktegels van 80x80 op een vakkundige manier plaatsen. Wil jij meer weten of wil je onze marmerlook tegels van dichtbij bekijken? Kom dan langs in de showroom, we geven je graag persoonlijk advies.

90x90 marmerlook: ook met montage mogelijk

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam. Ze hebben veel ervaring met grote formaten.

Veelgestelde vragen

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?

De anti-slipwaarde van een tegel kan op verschillende manieren worden aangegeven. De meest voorkomende waarde is de R-waarde. Bij deze test wordt de antislip waarde bij verschillende hellingshoeken gemeten en uitgedrukt met de letter “R” gevolgd door een cijfer. De meest voorkomende R-waarde zijn:
- R9 = 03 t/m 10 graden (geringe antislip waarde)
- R10 = 11 t/m 19 graden (normale antislip waarde)
- R11 = 20 t/m 27 graden (verhoogde antislip waarde)
- R12 = 28 t/m 35 graden (grote antislip waarde)
- R13 = Meer dan 35 graden (zeer hoge antislip waarde)

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Ceramica Vloeren biedt keramische tegels en montage onder één dak. Wij hebben samenwerkingen met professionele tegelzetters met een landelijke dekking. Wij ontzorgen jouw project van A tot Z.

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Ja, keramische tegels zijn de beste geleider van warmte en dus het beste voor uw rendement.