Marmerlook tegels 80x80

Marmerlooktegels van 80x80 hebben een luxe en tijdloze uitstraling. Ze kunnen in veel verschillende ruimtes worden toegepast. Marmer is een natuurproduct, dat al jarenlang wordt gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan historische huizen of aan de beeldhouwkunst. Omdat marmer kostbaar is, zijn marmerlooktegels een ideale oplossing. Ze hebben de aderstructuur van echt marmer en zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Bij Ceramica Vloeren vind je marmerlooktegels in verschillende formaten en tinten. Ze hebben een unieke structuur en zijn tot in detail afgewerkt. Naast tegels in marmerlook hebben we ook tegels in steenlook, betonlook en houtlook.
Geen tegels gevonden.

Marmerlook tegels voor ieder interieur

Marmerlooktegels van 80x80 zijn tijdloos. Ze passen in een klassiek interieur, maar zijn ook in een modern, landelijk of design interieur prima op hun plaats. Met marmertegels in een groot formaat creëer je een chique uitstraling, zeker als je ze op de vloer én op de wand gebruikt. Marmer is heel mooi te combineren met zwarte of gouden accessoires. Onze marmerlook tegels worden gemaakt in high-end fabrieken in Italië. Van daaruit worden ze direct geleverd. Zo kunnen we de prijs van onze marmerlooktegels laag houden. Wij streven altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. 

Voordelen van keramische tegels in marmerlook

Keramische tegels in marmerlook hebben veel voordelen. Zo zijn ze stevig en robuust, waardoor ze jarenlang meegaan. Dankzij de sterke toplaag zijn ze bestand tegen slijtage en krassen. Keramische tegels zijn onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te houden. Daarvoor gebruik je lauw, gekookt water met wat azijn erin. De meeste marmerlook tegels zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Marmerlooktegels van een groot formaat hebben nauwelijks een voeg nodig. Zo vormt je muur of vloer een eenheid en straalt die rust en klasse uit. 

Montage van tegels in marmerlook

Keramische vloertegels in marmerlook gaan heel goed samen met vloerverwarming. Ze geleiden de warmte goed en houden deze lang vast. Dat heeft een gunstig effect op je energierekening. Om de prijs van onze tegels zo scherp mogelijk te houden, vragen wij je om zelf de montage te verzorgen. Heb je daar hulp bij nodig? Dan helpen wij je graag. We werken samen met een vast montageteam en adviseren je graag een deskundige tegelzetter. Wil jij onze marmerlooktegels van dichtbij bekijken? Kom dan naar onze showroom. We laten je graag alle mogelijkheden zien en geven je persoonlijk advies. Zo vind jij altijd de marmerlook tegels van 80x80 waar je naar op zoek bent.