Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Marmerlook tegels 60x60

Marmerlook tegels 60x60 tillen je interieur naar een hoger niveau. Marmer heeft een luxe en chique uitstraling. Het wordt veel gebruikt in de keuken of de badkamer, maar komt ook in andere ruimtes heel mooi tot zijn recht. De letterlijke betekenis van marmer is ‘glanzende steen’. Marmer is tijdloos en past daarom binnen een landelijke woonstijl, maar ook in een industrieel interieur. Bij Ceramica Vloeren vind je marmerlook tegels in veel verschillende formaten. Ze hebben ieder hun eigen unieke uitstraling. Naast tegels in marmerlook hebben we ook tegels in steenlook, betonlook en houtlook.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 3 van 3 producten

De uitstraling van echt marmer

Onze marmerlooktegels van 60x60 hebben de uitstraling van echt marmer. Ze kunnen op de vloer, maar ook op de wand worden geplaatst. Marmer is trendy en populair. Creëer een exclusieve sfeer door marmer bijvoorbeeld te combineren met zwarte of gouden accessoires. Onze marmerlook tegels zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Die kwaliteit zie je ook terug in het design. Marmerlook tegels hebben een unieke structuur. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Zo vormen ze een solide basis voor je interieur. Met een grootformaat marmertegel maak je een statement en zorg je voor een luxe sfeer.

Marmerlooktegels en vloerverwarming

Wil jij marmerlook vloertegels in je badkamer of keuken leggen? Dan is de combinatie met vloerverwarming ideaal. Keramische tegels geleiden de warmte optimaal, zodat je vloer egaal warm wordt. Daarnaast houden ze de warmte ook nog eens lang vast. Marmerlook tegels zijn bestand tegen slijtage en krassen. Ze behouden hun kleur en gaan jarenlang mee. Om ze schoon te maken, gebruik je lauw, gekookt water met een scheutje azijn erin. De meeste van onze marmerlooktegels kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast.

Marmerlooktegels voor een scherpe prijs

Marmer komt oorspronkelijk uit de natuur. De basis van marmer is kalksteen, die door de tijd heen verandert in marmer. Marmer is kostbaar en duur. Daarom zijn marmerlook tegels een ideale oplossing. Onze keramische tegels komen uit high-end fabrieken in Italië. Van daaruit worden ze rechtstreeks geleverd. Daarom kunnen wij de prijs van onze marmerlooktegels scherp houden en betaal je nooit teveel. Het plaatsen van de tegels verzorg je zelf. Wil je dat liever door ons laten doen? Dan adviseren we je graag een tegelzetter uit ons vaste montageteam. Die kan je marmerlook tegels vakkundig voor je monteren.

Bekijk ook eens deze formaten:
Marmerlook tegels 60x60
Marmerlook tegels 90x90
Marmerlook tegels 60x120
Alle marmerlook tegels

Montageteam nodig? Vakmensen van Ceramica Vloeren

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

Veelgestelde vragen

Is een keramische vloer geschikt voor huisdieren?

De keramische vloertegel is uitermate geschikt wanneer je huisdieren hebt; vloertegels zijn slijt- en krasvast en onderhoudsvrij.

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Ceramica Vloeren biedt keramische tegels en montage onder één dak. Wij hebben samenwerkingen met professionele tegelzetters met een landelijke dekking. Wij ontzorgen jouw project van A tot Z.

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?

De anti-slipwaarde van een tegel kan op verschillende manieren worden aangegeven. De meest voorkomende waarde is de R-waarde. Bij deze test wordt de antislip waarde bij verschillende hellingshoeken gemeten en uitgedrukt met de letter “R” gevolgd door een cijfer. De meest voorkomende R-waarde zijn:
- R9 = 03 t/m 10 graden (geringe antislip waarde)
- R10 = 11 t/m 19 graden (normale antislip waarde)
- R11 = 20 t/m 27 graden (verhoogde antislip waarde)
- R12 = 28 t/m 35 graden (grote antislip waarde)
- R13 = Meer dan 35 graden (zeer hoge antislip waarde)